شرب خمر

4.2/5 - (37 امتیاز)

جهت مشاره تلفنی رایگان و درخواست وکیل کیفری با شماره زیر تماس بگیرید


71333400 - (021) { سی خط ویژه }

شرب خمر یا مصرف مشروبات الکلی که در اصطلاح عام به شراب خواری نیز معروف است، از دو کلمه شرب و خمر تشکیل شده است، آنچنان که واضح است شرب؛ که نوشیدن را مدنظر دارد و خمر نیز در لغت به مایعی گویند که مستی آور باشد و بنابراین شرب خمر به استعمال و نوشیدن مشروبات الکی (بدان لحاظ که سُکرآور هستند) را گویند.

علی ایحال بین شرابی که از انگور گرفته می شود و نبیذ که از خرما گرفته می شود و نقیع که از کشمش گرفته می شود و میزر که از جو گرفته می شود و حتی شرابی که از ارزن یا گندم گرفته می شود تفاوتی نیست و همه آنها چون مستی آور هستند، خمر محسوب می گردند .
آب جو آنطور که در بالا بیان شد در حکم مشروبات الکی است و حتی اگر مست کننده نباشد، نوشیدن آن موجب حد است و حد مصرف «مسکر» ۸۰ ضربه تازیانه (شلاق) است .

درباره شرب خمر

نکته ای که باید در نظر داشت هرچند در عنوان بحث، شرب و نوشیدن همواره مورد تاکید است ولیکن تزریق و تدخین مشروبات الکلی نیز موجب حد است، بنابراین صرفاً نوشیدن و خوردن این مسکرات شرب خمر محسوب نمی شود.

اثبات جرم شرب خمر

شرب خمر به ۳ طریق قابل اثبات است :
اول: اقرار
دوم: شهادت
سوم: علم قاضی
اقرار : باید توجه نمود که مصرف کننده مشروبات باید بالغ، قاصد و مختار باشد و نیز به حکم و موضوع شرب خمر جاهل نباشد والّا حدی بر او جاری نمی شود. در رأی اصراری شماره ۱۴ مورخ ۵/۸/۱۳۷۷ هیأت عمومی دیوان عالی کشور جهل حکم را نسبت به موضوع مورد پذیرش قرار می گیرد.
در جهل موضوعی، حتی اگر مرتکب به حکم قضیه آگاه باشد امّا ممکن است نداند عملی که مرتکب شده است چه مجازاتی دارد ادعای جهل، زمانی مورد پذیرش قرار می گیرد که خلافش ثابت نشده باشد. اقرار آنچنان که در ماده ۱۶۴ قانون مجازات مصوب ۱۳۹۲ بیان شده است؛ به معنای « اخبار شخصی به ارتکاب جرم از جانب خود است» و اقرار باید با لفظ یا نوشتن باشد و در صورت تعذر، با فعل حتی با اشاره انجام باشد و در هر صورت باید روشن و بدون ابهام باشد و نیز طبق ماده ۱۶۷ قانون مذکور اقرار باید منجز باشد و اقرار کننده طبق ماده ۱۶۸ قانون مذکور باید عاقل، بالغ ، قاصد و مختار باشد و اقرار تحت اکراه و شکنجه و یا اذیت و آزار روحی و یا جسمی، فاقد ارزش و اعتبار است و دادگاه مکلف است از متهم تحقیق مجدد کند.
اقرار شخص سفیه و شخص ورشکسته نسبت به امور کیفری نافذ و درست است. توجهاً به اینکه اقرار شاه ادله است ، وقتی اقرار توسط متهم انجام شد دیگر نوبت به ادله دیگر نمی رسد و البته طبق، بند ب، ماده ۱۷۲ قانون مجازات اسلامی در شرب خمر ۲ بار اقرار، آن هم مکتوب در پرونده مضبوط باشد. البته، انکار بعد از اقرار مسموع نیست.

شرب خمر
شهادت : اگر راه اثبات شرب خمر شهادت باشد فقط با شهادت ۲ مرد عادل ثابت می شود و باید توجه کرد که شاهد باید بالغ، عاقل، باایمان، باطهارت مولد، عادل عام وجود انتفاع مشخص برای شاهد یا رفع ضرر از وی، عدم وجود دشمنی دنیوی بین شاهد و طرفین دعوا، عدم اشتغال به تکدی گری و ولگردی.
علم قاضی : در ثابت شدن مصرف مشروبات الکی از علم قاضی به عنوان یکی از دلایل اثبات بزه ذکر نمی شود و لیکن از اطلاق مواد ۲۱۱ و ۲۱۲ قانون مجازات اسلامی می توان چنین برداشت نمود که علم قاضی که یکی از دلایل اثبات جرم است که به جرم خاصی اختصاصی ندارد و بنابراین شامل تعزیرات نیز می شود و فقهای اسلامی مانند روح اله خمینی در تحریر الوسیله، دلیل بودن علم قاضی را در همه جرایم پذیرفته اند.

مجازات شرب خمر

در قوانین جدید، در قانون مجازات اسلامی ۱۳۹۲ قسمت حدود؛ مواد ۲۶۴ و ۲۶۵ و ۲۶۶ و نیز در ماده ۷۰۱ و ۷۰۴ از کتاب پنجم ۲۶۶ تعزیرات و مجازات های بازدارنده مصوب ۱۳۷۵ را به مجازات و تنبیه مصرف کنندگان مشروبات الکلی اختصاص داده است .
آنچنان که ماده ۲۶۴ قانون اخیرالذکر مصرف مسکر از قبیل خوردن ، تزریق و تدخین چه کم و چه زیاد یا مایع، مست کند یا نکند، خالص باشد یا مخلوط به گونه ای که آنرا از مسکر بودن خارج نکند موجب حد است.در تبصره: خوردن آبجو (فقاع) را نیز اگر مستی هم نیاورد موجب حد می داند و در ماده ۲۶۵ حد مصرف مسکرات را ۸۰ ضربه تازیانه تعیین می نماید.
در ماده ۷۰۱ استعمال مشروبات در اماکن و معابر را اگر با تجاهر و علنی باشد را علاوه بر اجرای حد شرعی شرب خمر به حبس از ۲ ماه تا ۶ ماه حبس تعزیری تعیین نموده است و در ماده ۷۰۴ تأسیس مکان هایی برای مصرف مشروبات الکلی و دعوت مردم به آن مکان ۳ ماه تا ۲ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق یا از یک میلیون و پانصد هزار ریال تا ۱۲ میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم می نماید و اگر هر دو مورد را مرتکب شود (یعنی هم مکان تأسیس نماید و هم مردم را دعوت به آن مکان جهت مصرف مشروبات نماید) به حداکثر مجازات محکوم میشود .

جریمه نقدی در شرب خمر

آنطورکه واضح است مجازات اصلی شرب خمر حد است که آن ۸۰ ضربه تازیانه است و مصرف علنی و در معابر مشروبات را نیز علاوه بر حد به ۲ ماه تا ۶ ماه زندان تعیین نموده است ولیکن در ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی (اصلاحی ۲۲/۸/۱۳۸۷ ) هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قرار دهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قرار دهد، به حبس از ۶ ماه تا یک سال زندان تعیین و تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرف (تجاری) کالای یاد شده محکوم می شود و نیز در ماده ۷۰۳ (اصلاحی ۲۲/۸/۱۳۷۸) وارد نمودن مشروبات الکلی به کشور قاچاق محسوب می شود واردکننده صرفنظر از میزان آن به ۶ ماه تا ۵ سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان ده برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای مذکور محکوم می شود و نیز در ماده ۷۰۴ قانون مذکور: « دایر نمودن محلی برای استعمال مشروبات الکلی و یا دعوت مردم به آنجا، از ۳ ماه تا ۲ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق و یا از یک میلیون و پانصد هزار ریال تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی یا هر دوی آنها محکوم خواهد شد ». …

احکام شرب خمر

علمای دین اسلام برای حکم به حرمت و نجاست شراب به ۴ دلیل شرعی از جمله : قرآن کریم ، سنت ، عقل ، اجماع ، استناد نموده اند.

در آیات نورانی قرآن مجید در آیه ۲۱۹ سوره بقره آنجا که خدا می فرماید؛ «…….. يَسْئَلُونَکَ عَنِ الْخَمْرِ وَ الْمَيْسِرِ قُلْ فيهِما إِثْمٌ کَبيرٌ……» یعنی؛ …… از تو حکم شراب و قمار را می پرسند بگو در آن دو گناهی بسیار بزرگ است و مافعی نیز برای مردم به همراه دارد، ولیکن ضرر آن دو بیش از منافع صوری آنها است .
در آیه فوق اعلام نموده است که در شرب خمر اثم (گناه) کبیر و بزرگ نهفته است و در آیه ، اعراف : «…… يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْخَمْرُ وَ الْمَيْسِرُ وَ الْأَنْصابُ وَ الْأَزْلامُ رِجْسٌ مِنْ عَمَلِ الشَّيْطانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ »…..

در آیه مذکور شراب را رجس یعنی نجاست و کثافت و به معنای صفتی که در شخص ایجاد تنفر و دوری طبع انسان از آن می شود است. پس دلیل اصلی درخصوص نجاست شراب، روایات است. و توجهاً به اینکه نوشیدن مشروبات الکلی باعث دشمنی و کینه است چون باعث از کار افتادن عقل می شود و خشم و شهوت را به قدری تشدید می نماید که چنین شخصی به هر جنایتی دست می زند و هر کار بدی در نظرش درست جلو می کند و نیز باعث از بین رفتن یاد خدا می گردد .

روایات در خصوص شرب خمر

روایت اول: که در کتاب، کافی جلد ۶ بیان شده است: این بصیر از امام باقر (ع) یا امام صادق (ع) روایت نموده است که؛ « خدای تعالی برای معصیت خانه ای و صندوقی قرار داده است و برای آن دری ساخته است و آنرا قفل نموده و بر آن قفل کلیدی است و آن شراب است »
امام صادق فرمود : رسول خدا (ص) فرمودند: شراب سرمنشاء همه گناهان است .
و نیز ایشان می فرمایند: « ملعون است کسی که کنار سفره ای بنشیند که در آن شراب نوشیده شود» عقل و خرد انسان نیز مشروبات الکلی را ضررهای طبیعی اخلاقی یا عقلی فراوانی دارد منع می کند. آنچنان که مصرف مشروبات اختلالات شدیدی را در معده ، روده ، کبد، شش، سلسله اعصاب، شرایین قلب و قوای بینایی و چشایی پدید می آورد و مضرات اخلاقی آن، ناسزاگویی و فاش نمودن اسرار خود و دیگران، ارتکاب جنایت، هتک حرمت و تجاوز به نوامیس خود و دیگران و زیر پا گذاشتن مقدسات است.
مصرف بسیار کم مشروبات الکلی نیز جایز نیست و حرام است و آنچنان که امام صادق (ع) از قول رسول خدا (ص) فرمودند: «هر مست کننده ایی حرام است. کسی پرسید: حتی یک جرعه؟ ایشان فرمودند: بله »

در صورتیکه نیاز به مشاوره دارید میتوانید به صورت رایگان مورد حقوقی خود را از طریق شماره تماس ۰۲۱۷۷۹۴۷۲۶۴ با همکاران ما مطرح کنید و یا در صورت تمایل به مشاوره حضوری با مراجعه به سایت در قسمت قرار مشاوره ، زمان مشاوره خود را ثبت کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و قرار مشاوره شما را قطعی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • احسان
    احسان

    سلام.اگر مامور پلیس انتظامی شرب خمر کند چ حکمی دارد آیا از محل کار اخراج می شود یا …
    ممنون میشم پاسخ بدید

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام، اگر در زمان انجام وظیفه مرتکب نشده باشد و توسط مرجع رسیدگی کننده نیز گزارش نگردد خیر.

  • Mo
    Mo

    بنده در روز جمعه تحت فشار و با توجه به اینکه تست تنفس الکلم مثبت بود اقرار کردم
    اقرار نزد قاضی کشیک بود
    تکلیف چیست؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      اقرار به جرم تلقی و پرونده جهت رسیدگی به مرجع صالح ارجاع می‌گردد.

  • مهدی
    مهدی

    یکی از دوستان در یک مهمانی که من هم حضور داشتم اقدام به شرب خمر کرد و حالش خیلی بد شد و به پزشک مراجعه کرد و من هم بعدش ازون محل به منزل برگشتم چنانچه ازون شخص تست گرفته بشه یا اتفاقی برای بیفته صرف حضور ما در اون مکان آیا اتهامی متوجه ما هست؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام.خیر.

  • فریبا مرشدی
    فریبا مرشدی

    سلام شب خوش رأی قطعی دادگاه پسرمن ۸۰ضربه شلاق هستش پسرمن آریتمی قلب داره ومن در پروسه پرونده نبودم تا بگم توبه نامه بنویسه به من نگفته بود الان چکار کنم میگن بیا نامه بگیر برو پزشک قانونی ازطرفی هیچ سابقه ای نداشته بازهم قاضی زده حد آیا میشه اعتراض کرد

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام، خیر تنها با تایید پزشکی قانونی مبنی بر عدم امکان اجرای این مجازات، امکان تعیین مجازات جایگزین وجود دارد.

  • بنکدار
    بنکدار

    پسرم را به صرف دوزدی ماشین توسط پلیس گرفتن و بعد از مراجعه صاحب خودرو در آن شب مشخص گردید دوزدی نبوده ولی تست الکش مثبت در آمد و تشکیل پرونده دادند برای ارجاع به دادسرا البته میباستی در سامانه سما اسم نویسی کند و سپس به کلانتری مراجعه برای رفتن به دادسرا لطفا راهنمایی کنید چه کنم ..

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      صرفا در صورت احضار و ابلاغ کتبی به کلانتری مراجعه کنید.

  • صابد
    صابد

    سلام بنده رو چند روز قبل به دلیل نگهداری مشروب بارداشت کردن ولی ۱قطره مشروب هم نگرفتن فقط ظرف خالی بود ولی توی دادگاه گفتم بله من قبلا حدکو ۱ ماه پیش خوردم و هموون موقع هم توبه کردم‌تا الان حکم من چیه؟؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام، در صورتی که دلیل دیگری در پرونده وجود نداشته باشد احتمالا تبرئه می‌شوید.

  • حمید
    حمید

    سلام چند وقت پیش پلیس منو گرفت و بعد تست تنفسی عدد ۱۴۴ میلی گرم تو بازدم رو نشون داد و پیش قاضی گفتم نخوردم و مسافر داشتم به من آبمیوه داده الان حکم قاضی ۸۰ ضربه شلاق اومده وخواستم بپرسم تو اعتراض اگه بگم توبه میکنم منو میبخشه؟ چیکار باید بکنم الان؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام، ممکن است عنوان نمودن این موضوع در رای تجدیدنظر موثر باشد.

  • sobhan
    sobhan

    سلام و خسته نباشید
    ما با جمعی از دوستان دور هم جمع بودیم
    بعد تموم شدن دور همی یکی از بچه ها رو رسوندیم توی مسیر موندیم بغل کلانتری گرفتمون و داخل کیف یکی از بچه ها ۷۰۰ سی سی عرق پیدا شد د من اصلا هیچ اطلاعی نداشتم از این قضیه ک مشروب همراهشونه در کل اینطوری ک مشخص بود فقط برای من شرب خمر قاضی نوشته و هنوز حکم دادگاه نیومده
    چطور میتونم کاری کنم ک دادگاه از من بگذره یا ی طوری باشه سوئ پیشسنه نشه من دانشجوامدرسم اخراشه بد بخت میشم اینوری شه

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام، صرف پیدا شدن مشروب در کیف دیگری دلیل بر شرب خمر شما نمی‌باشد و در صورتی که دلیل دیگری وجود نداشته باشه تبرئه خواهید شد.

  • مسعود خاتمی
    مسعود خاتمی

    من و دوستانم در طبیعتی در یکی از شهرستان ها نشسته بودیم و شرب خمر انجام دادیم و به دلیل سر و صدای زیاد پلیس اومد و ما رو گرفت هیچ بطری یا الکلی از ما نگرفتن و فقط تست الکل ما مثبت بود و بعد که دادگاه رفتیم همگی انکار کردیم و ادعا کردیم که دستگاه تست الکل خراب بود (چون با توجه به گفته های خودِ کادری های کلانتری قبل از ما گروهِ ۱۰ نفره ای رو گرفته بودن تست الکلشان مثبت بوده و سَریِ دستگاه رو عوض نکرده بودند) .
    حال با توجه به اینکه در ماه حرام این اتفاق افتاده، دفعه اولمان بوده و انکار کردیم به نظر شما حکم دادگاه چیست؟ آیا امکان تبرئه شدن هست یا نه؟
    (خودِ کلانتری گفت که ۱۵ ضربه شلاق برایتان در نظر میگیرند!!!)

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      احتمال صدور قرار منع تعقیب وجود دارد ولی مجازات شرب خمر ۸۰ ضربه شلاق می‌باشد.

  • shahin
    shahin

    من یار سوممه برا شرب خمر ولی نه فوت کردم و نه گردن گرفتم خیلی هم کتکم زدن ولی فوت نکردم ازمایش خون گرفتن مثیت شد ولی چون قبلا چاقو خورده بودم یه شربت هست برا ریه دارای الکل هست دکتر نوشته به قاضی گفتم اونو مصرف کردم و مشروب نخوردم چه حکمی میده قاضی

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام، بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده دارد ولی مقایسه درصد الکل موجود در خون شما با درصد الکل موجود در شربت مذکور می‌تواند در رای موثر باشد.

  • عرشیا
    عرشیا

    باسلام با یه نفر دعوام شد سرمو شکوندازش شکایت کردم نفرسوم که رفیق اونطرف بود شهادت داده که ما مشروب خورده بودیم ورای دادگاه برام ۸۰ضربه شلاق اومده باید چیکار کنم؟؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام، به رای دادگاه اعتراض و اگر شاهدی در نفی این موضوع دارید معرفی و ارائه نمایید.

  • حمید
    حمید

    سلام من با عابر تصادف کردم و پلیس ازم تست الکل گرفت و عدد ۱۴۴ رو نشون داد چون بار اولم بوده و ناخوداگاه خوردم دادگاه چه حکمی میده ؟ ایا بیمه دیه عابری که باهاش تصادف کردم رو میده؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام، در صورت اخذ رضایت آسیب دیده و جهل به مسکر بودن نوشیدنی مصرف شده احتمال صدور منع تعقیب وجود دارد و بیمه موظف به پرداخت دیه شخص ثالث می باشد.

  • الهام اژدری
    الهام اژدری

    سلام و خسته نباشید خدمت شما من و همسرم مهمانی دوستم در باغ دعوت شدیم و همه خانواده و زندو شوهر و مادر دوستم و خاله و پسرخاله و دوستان مدرسه بودیم که آخر مهمانی پلیس اخلاقی اومدن داخل باغ مردها چون مشروب خورده بودن گرفتن خانم ها هیچی مصرف نشده بود بعد الان حکم شرب خمر و فساد اومده براشون ما خانواده بودیم والان دادگاه داریم بعد یکسال و خیلی میترسم چون همسرم من بردم و با دوستان من آشنا نبود میشه بگید چی میشه؟ممنونم از شما

  • مهدی مصدری
    مهدی مصدری

    سلام خسته نباشید من مشروب خورده بودم وتصادف کردم وبعداز۲۰روز ماشینم اومد بیرون وکلاس هایی ک برام گذاشتن روی کردم تازمانی که دادگاه اصلیم زمانش برسه ویه پیامک اومد که پنج چهار باید برم دادسرای ارشادرفتم اونجا گفتم آقای قاضی رفیقای بنده توی دلسترمشروب ریختن وبه من دادن من توزندگیم لب به مشروب نزدم وحالم پشت فرمون بد شد اومدم به کامیون نزنم زدم به مشاین بغلی بعد الابرار مهم نبود ک من داشتم حرف میزدم ولی ک من راستشومیگفتم بعدگفت توبرگت دفاعیه داری بنویس بعد شرح اینکه چیکارکردمونوشتم بعدنوشت بودایاخوردن مشروب حرام است من نوشتم بله بعد با پایینش برادفاعیه نوشتم بنده حقرراببخشیدودیگه همچین اشتباهی نخواهم کردتقاضادارم که آقای قاضی منو ببخشه بعدن نشستم گفت رایتوازمنشی بگیر به منشی گفتم چیشده گفتم دوماه حبس زده که سه ملیون سی صدجریمت کرده و۸۰ضربه شلاق بعدمنی که دفعه اولم بودنبایدمیبخشیده وآیانمیشه خریدحکم شلاق رو

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام، با توجه به بروز حادثه و احتمالا جرحی بودن تصادف چنین رایی صادر شده و شلاق حدی بوده و قابل تبدیل نیست
      ضمنا جزای نقدی بدل از حبس می باشد.

  • علی رضا
    علی رضا

    سلام و عرض ادب
    ما حدود ۲۴ نفر مهمونی توسط امنیت اخلاقی گرفتن بردن امنیت تست دادیم و + شد البته تست نفس (فوت) نه خون و اونجا مجبور به امضا کردن مارو
    و بازپرسی قرار جلب به دادرسی داده به دادگاه
    به نظرتون وقتی دادگاه تشکیل شد بریم و بگیم شرب خمر نکردیم یا توبه نامه تنظیم کنیم؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام، در صورتی که توبه کرده اید توبه نامه تنظیم نمایید.

  • سینا
    سینا

    سلام بنده با دوستم رفته بودیم برای گردش تو راه کمی مصرف کردیم و تو آستارا پلیس راهور مارو گرفت و درصد الکل مثبت بودو ۷۸ درصد برای رفیقم که راننده بود و برای من ۷۳ درصد نشون داد و به مقدار ۳۰۰ccهم همراه داشتیم ومارو بردنکلانتری و به جرممون اعتراف کردیم و پشیمانیمون رو هم نوشتیم و مارو بردن یک شب بازداشگاه و صبحش رفتین دادسرا از هر کدوم ۱۰ میلیون تومن وثیقه گرفتن و آزاد کردن تا وقت دادگاه میشه لطف کنید بگید که جرم ما چی هست و آیا پول وثیقه رو بر میگردونن یا خیر و امکان تبرئه هست یا نه ممنون از شما

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام، اتهامات شما شرب خمر، حمل و نگهداری مشروبات الکی و رانندگی در حالت مستی است و وثیقه پس از صدور قرار منع تعقیب یا رای برائت و اجرای رای مسترد می گردد.

  • ابوذررحیمی
    ابوذررحیمی

    سلام راهور حدود ۲۰ بار ازمن تست گرفت .ولی دستگاه نشان نمی داد .چون پشت چراغ بودیم چند نفری هم اونجا .تست داده بودن هر چی گفتم نخوردم مامور گفت خوردی ماشینم رو دادن پارکینگ وبرا بار دومم بود در کلانتری هم گفتم نخوردم .لطفا منو بفرستین ازمایش اونا هم قبول نکردند فردا وقت دادگاهم هست چکار کنم .ممنونم

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام
      شما نیاز به اثبات چیزی ندارید و اگر در اظهارتتان تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی را داده اید به این موضوع اشاره کنید.

  • ۱محمد
    ۱محمد

    سلام خسته نباشید من دوسال پیش به دلیل حمل مشروبات الکلی که داخل ماشین پدرم بود بازداشت شدم و جریمه نقدی پرداخت کردم و چند وقته پیش با ماشین خودم پلیس راهور به دلیل شرب خمر بازداشتم کرد تست ۵۰ درصد بود ولی به دلیل کشیدن دودندانم من از لیدوکاین استفاده کرده بودم ایا امکان تبرئه هست؟
    یا اگر قرار وثیقه تنظیم شود با توبه نامه وثیقه برگشت خواهد شد یا خیر ؟
    آیا حکم شلاق هم میشه جرمه نقدی پرداخت کرد یا خیر؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام، بله امکان تبرئه وجود دارد که پس از آن وثیقه آزاد می گردد و نه با توبه نامه در این مورد شلاق حدی بوده و قابل تبدیل نیست.

      • محمد۱
        محمد۱

        ماشین من توسط راهور توقیف شده و راهور شرب خمر برای من ثبت کردن ولی داخل کلانتری صورت جلسه مصرف لیدوکایین ثبت شده امکان داره قاضی لیدوکایین تایید نکنن و حکم شلاق بدن و حبس

        • ره جویان عدالت
          ره جویان عدالت

          بله این امکان و صدور حکم شلاق وجود دارد.

  • hamedani
    hamedani

    همسر بنده رو یک ماه پیش گرفتن و پس از تست در پزشکی قانونی ۴۰درصد الکل نشون داده اما به هیچ وجه قبول نکردن که مشروب خورده بوده ۱۴ فروردین ابلاغیه اومده که برای دفاع ۱۰ روز مهلت به ما دادن. سوال من اینه که با توجه به این که چند سال پیش هم به همین علت شلاق خوردن همسرم در دادسرا باید چه چیزی بگیم که تبرعه بشیم؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با توجه به گواهی پزشکی قانونی و سابقه قبلی تبرئه ایشان بعید به نظر می رسد.

  • Zeinabii
    Zeinabii

    سلام همسر من‌درگیر یک پرونده بود دادیار این‌پرونده یهو برای همسر من ابلاغیه فرستاد به جرم‌ شرب خمر کمک‌کنید من میترسم همسرم بره زندان

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام.شرب خمربعنوان یک جرم فرقی باسایرجرائم ندارد.می توانیدازخدمات وکیل دادگستری برای اطمینان خاطردرمرحله دادسرا استفاده کنید.دراخطاریه همسرتان قیدشده که می تواندوکیل همراه داشته باشد.

ثبت پرسش

شما می توانید از این بخش سوال خود را ثبت کنید و در کمترین زمان پاسخ مناسب را از طریق ایمیل دریافت کنید.

مشاوره حضوری

از طریق این بخش شما می توانید قرار مشاوره حضوری خود را ثبت و در زمان مشخص شده مشاوره حضوری دریافت کنید.

مشاوره تلفنی

درصورتی که نیاز به مشاوره تلفنی دارید از این بخش اقدام کنید و با وکلای پایه یک دادگستری تلفنی صحبت کنید.


برچسب‌ها :

  مشاوره تلفنی رایگان