وکیل کیفری

3.9/5 - (23 امتیاز)

جهت مشاره تلفنی رایگان و درخواست وکیل کیفری با شماره زیر تماس بگیرید


71333400 - (021) { سی خط ویژه }

وکیل کیفری

اصولاً وکالت به عنوان یک حرفه دارای شاخه ها و دپارتمان های مختلف می باشد یکی از این دپارتمان ها امور کیفری است برای وکالت در امورکیفری وکیل باید متبحر و دارای تجربه در امور کیفری  و مسلط در قوانین جزایی و آئین دادرسی کیفری باشد همچنین به حقوق و تکالیفی که قانونگذار برای شاکی و متهم تعیین نموده اشراف داشته باشد. از جمله اینکه قانونگذار چه اعمالی را جرم تلقی نموده و برای این اعمال در قانون چه مجازاتی تعیین شده است. وکیل کیفری در این خصوص می بایست دارای اطلاعات کافی و لازم باشد و از جمله این که به ارکان جرم (رکن مادی و معنوی) آگاهی کافی داشته باشد و البته همزمان از قدرت و اعتماد به نفس و جسارت کافی برای دفاع از حقوق متهم یا شاکی برخوردار باشد.

در خصوص امور کیفری که معمولاً با جان و مال و حیثیت اشخاص در ارتباط می باشد و معمولاً تنش و استرس نگرانی بیشتری ایجاد می نماید، حضور وکیل باعث آرامش خاطر موکل خواهد شد . از سوی دیگر وکیل کیفری باید قدرت بیان کافی برای دفاع از حقوق موکل داشته باشد و بتواند دفاعیات خود را به طور شفاف و واضح نزد دادگاه مطرح مینماید.

مواردی همچون قتل، سرقت، آدم ربایی، جعل، کلاهبرداری و تجاوز جزء جرایم سنگین کیفری شناخته میشوند که ضرورت دارد وکیل درکنار موکل حضور داشته باشد در غیر این صورت ممکن است موکل به علت عدم اطلاع از حقوق خود دچار تضرر و مواجه با حکم سنگین کیفری گردد.

وکیل کیفری کیست؟

وکیل کیفری به وکیلی اطلاق می شود که متبحر در امور کیفری بوده و مشرف به قوانین و مقررات جزایی جمهوری اسلامی باشد . دعاوی کیفری به مجموعه ای از دعاوی اطلاق می گردد که قانونگذار نسبت به آن جرائم جرم انگاری کرده و  پس از طرح آن دعاوی، در بیشتر اوقات دادسرا شروع به رسیدگی نموده و اقدام به کشف جرم، تعقیب متهم و تحقیقات مقدماتی می نماید.

وکیل کیفری، کسی است که دعاوی کیفری همچون سرقت و فروش مال غیر، جعل اسناد و مدارک، کلاه برداری، ترک انفاق و اختلاس و غیره را اقامه‌ می نماید وکلای کیفری در دادسرا، دادگاه کیفری، دادگاه نظامی وسازمان تعزیرات حکومتی به وکالت می‌پردازند. وکیل کیفری از نظر آزادی فردی و حقوق قربانی با حساس ترین مشکلات جامعه سرو کار دارد.

وکیل کیفری در تمامی مراحل پیگیری پرونده که ممکن است در مراجع مختلفی صورت گیرد مانند کلانتری، آگاهی، دادسرا، دادگاه کیفری دو، دادگاه تجدید نظر، دادگاه کیفری یک و دیوان عالی کشور تسلط و تبحر داشته و به روند رسیدگی جرایم مختلف در پرونده های کیفری آگاهی کامل دارد.

در واقع، وکیل کیفری، مانند هر وکیل دیگری سعی می‌کند وظیفه‌ی دفاعی خود را به بهترین شکل انجام دهد. با این حال، عملکرد وکیل کیفری با عملکرد دیگر وکلا در حوزه‌های مختلف قانون متفاوت است. وکیل کیفری در حوزه‌ای فعالیت می کند که مستقیماً به حقوق اشخاص مربوط می‌شود و به دلیل همین عملکرد خاص، وکیل کیفری، وکیل مدافع نیز نامیده می‌شود. مدافع واژه‌ای عربی و به معنای محافظت و دفاع است.

این واژه به طور خاص برای توصیف وکیلی استفاده می‌شود که از مظنون یا متهم در دادرسی کیفری دفاع  کرده و از حقوق آنها محافظت کند. طبق اصل ۳۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در تمامی محکمه‌ها هر دو طرف حق دارند برای خود به انتخاب یک وکیل بپردازند و در صورتی که شخصی توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشد، باید برای ایشان امکانات تعیین وکیل را فراهم کرد.

 

وکیل کیفری
وکیل کیفری | ره جویان عدالت

 

صدور قرار مجرمیت و سپس کیفرخواست و تعیین نوع مجازات در حکم دادگاه و نهایتاً اجرای مجازات در اجرای احکام می باشد .این جرایم که رسیدگی به آن مدنظر است می توان به کلاهبرداری، خیانت در امانت، سرقت ، رباخواری، جرایم اقتصادی، جرایم مربوط به مواد مخدر، جرایم مربوط به قاچاق کالا و غیره اشاره نمود. امور کیفری را به صورت خلاصه برای شما توضیح میدهیم. برای اطلاعات بیشتر درباره هر یک از این موارد میتوانید به صفحه ی مربوطه مراجعه کنید و همچنین برای گرفتن وکیل کیفری میتوانید همین حالا قرار ملاقات رزرو کنید.

وظایف اصلی وکیل کیفری چیست؟

یکی از وظایف اصلی وکلای کیفری تهیه‌ی شکوائیه و یا لایحه دفاعی است. اگر وکیلی متعهد شده باشد تا به عنوان وكیل شاکی وکالت نماید، آن وقت می‌بایست مطالبات موكل خود را با شکوائیه كه تنظیم كرده است بیان كند. و اگر به عنوان وکیل متهم ورود کند با  تهیه‌ی  لایحه دفاعیه نیز از موکل دفاع نماید.

وکلایی که در این زمینه خدمت می‌کنند، می‌توانند نمایندگی و وکالت اشخاصی را که به دلیل ارتکاب جرمی مورد تعقیب قرار می‌گیرند و متهم هستند، عهده‌دار شوند. به عنوان مثال، وکلای کیفری پرونده جنایی فردی را که به قتل عمدی متهم شده است، بررسی می‌کنند و در نظر می‌گیرند  که آیا جرم مورد نظر به روشی مطابق قانون انجام پذیرفته‌‌است یا خیر، در نتیجه مشاهدات آن‌ها می‌تواند منجر به تقاضای تخفیف در مجازات بشود.

وکلای کیفری همچنین می‌توانند هنگام بازجویی و دادرسی نیز نقش فعالی داشته باشند. حتی در جدی‌ترین جنایات، عناصری را که موجب کاهش مجازات مجرم شود را همراه با شواهد و مدارک آن‌ها به دادگاه ارائه می‌دهند. موارد مورد بحث صرفا محدود به اتهامات قتل نیست. علاوه بر قتل‌های عمد و غیر عمد، وکلای کیفری می‌توانند در مواردی مانند سرقت، زورگیری و غارت در دادگاه‌های کیفری جهت دفاع یا تعقیب کیفری شرکت کنند.

ویژگی‌های وکیل کیفری

از ویژگی‌های یک وکیل کیفری می‌بایست به برخورداری وی از تحصیلات آکادمیک کافی در زمینه‌ی وکالت امور جزایی و کیفری، داشتن علم و تجربه‌ی کاری کافی و حاذق و ماهر بودن ایشان در رسیدگی و بررسی پرونده‌ها و آشنایی با دادسرا و دادگاه‌ها و محاکم کیفری وهمچنین آشنایی کامل با قوانین دعاوی کیفری همچون قانون مجازات اسلامی، آیین دادرسی کیفری، قانون مبارزه با مواد مخدر، قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و باقی قوانین مربوط به این زمینه‌ها اشاره نمود.

همچنین به علاوه‌ی مسایل ذکر شده در بالا، به واسطه‌ی مواجهه‌ و روبرویی وکیل کیفری با امور جزایی و قوانین سخت مجازات کیفری که موجب درگیری عواطف حسی افراد می‌شوند و با توجه به سختی و خشونت موارد مختلف در پرونده‌های کیفری یک وکیل کیفری می‌بایست دارای ظرفیت بالا و کافی و بالای روحی و روانی برای مواجهه با چنین مواردی باشد.

مزایای استفاده از وکیل کیفری

وکلای در اکثر پرونده‌های حقوقی می‌توانند حتی در صورت عدم حضور موکل خود نیز وکالت او را بر عهده گرفته و در دعوی‌های کیفری به وکالت و نمایندگی او شرکت نمایند. پرونده‌های کیفری از این قانون مستثنی بوده و نیازمند حضور شخص متهم هستند و وکیل کیفری زمانی می‌تواند وارد میدان گردد که تحقیقات اولیه و مراحل دادرسی به اتمام رسیده باشد. چرا که تنها کسی که متهم به جرم‌های کیفری‌است شخصا می‌تواند پاسخگو بوده باشد و کسی نمی‌تواند به وکالت او این کار را انجام دهد.

وکیل دادگستری می تواند شکایت را بررسی کرده و جرمی را که موکلش بنا بر اقدام قانونی در کلانتری و دادستانی به آن متهم شده‌است و همچنین مجازات وی را مورد بررسی و اعتراض قرار دهد.

استفاده از حضور وكیل کیفری یا وکیل جنایی در امور و دعاوی كیفری نه تنها دلیلی است برای دفاع بهتر در محاکم، بلكه می‌تواند به نحوه‌ی طرح شکایت، نوع شكایت و زمان طرح شكایت و ضمانت‌های مربوطه نیز بستگی داشته باشد. به عنوان مثال ، چگونگی تنظیم لایحه ، اظهارنامه ، نحوه‌ی تنظیم شکوائیه‌ حائز اهمیت است.

نکته مهمی که در این ویژگی بسیار خاص است این است که اگر پرونده‌ی کیفری داشته باشید، فقط یک بار امکان مطرح کردن آن وجود دارد و طرح مجدد آن ممکن نیست، نتیجه گیری اشتباه، حقوق موکلین را ضایع کرده و علاوه بر آن، هزینه‌های دادگاه خسارات جدیدی به بار می‌آورد و حتی زمان از دست رفته را نیز از بین می‌برد. داشتن وکیل کیفری حاذق باعث خواهد شد در اسرع وقت با بهترین شکل شکوائیه تنظیم‌کرده و به امور خود رسیدگی نمایید.

تفاوت سرقت حدی با سرقت تعزیری از دیدگاه وکیل کیفری

برای سرقت حدی سه شرط لازم است :

۱-سرقت مستوجب مجازات حد باید به نحوی ارتکاب یابد که صاحب مال متوجه ارتکاب عمل ربودن مال خود نشود، بنابراین سرقتی که با علم و اطلاع صاحب مال صورت گیرد، مستوجب مجازات حد نخواهد بود. ملاک مخفی بودن حد عرفی می باشد.

۲- خارج کردن مال از حرز همراه با هتک حرز شرط دیگر سرقت مستوجب این است که مال به وسیله سارق یا با همکاری دیگری، از حرز خارج شود، چون حرز محل مناسب برای نگهداری مال است ویژگی اصلیش آن است که بدون هتک و از بین بردن آن نمی توان به مال موجود در حرز دست یافت.

۳- سرقت در سال قحطی انجام نگیرد در صورتیکه سارق شرایط اجرای حد را نداشته باشد به همین اساس حاکم یا قاضی دادگاه آن را تعزیر خواهند کرد. بنابراین هر سرقتی تعزیری است مگر اینکه حدی بودن آن ثابت شود زیرا سرقت تعزیری به جز قواعد عمومی، شرط دیگری ندارد.

اثبات جرم خیانت در امانت توسط وکیل کیفری چگونه است؟

در مورد اینکه چگونه جرم خیانت در امانت را می توان با اخذ وکیل کیفری برای مرجع قضایی اثبات نمود و اینکه چگونه دادرسی و قاضی آنرا احراز می کند تا بتواند مجازات بر آن بار نماید باید اذعان نمود که همان طور که در تعریف جرم خیانت در امانت بیان شد؛ در این جرم باید چند عنصر مدنظر قرار گیرد :

اول) عنصر مادی؛ اینکه تصاحب مال یا اتلاف مال و یا استعمال آن بدون مجوز می باشد که با جمیع شرایطی که بیان شد جرم خیانت در امانت ارتکاب می یابد.

دوم) شرایط تحقق جرم :سپردن مال ، به معنی اینکه مال به شخصی سپرده شده باشد.

سوم) عنصر معنوی : سوء نیت به معنی انجام عمدی عمل تصاحب، استعمال، تلف یا مفقود نمودن مال موضوع امانت است و همچنین قصد و اراده ورود ضرر به غیر است. به همین دلیل  تعدی یا تفریط مال امانی همراه با سوءنیت موجب مسئولیت کیفری است.

وکیل کیفری

مزایای استفاده از وکیل کیفری در شکایت از شهادت کذب

معمولاً موضوع شکایت از شهادت دروغ هنگامی پیش می آید که، به استناد چنین شهادت کذبی، اتهامی به کسی نسبت داده شده و یا حقی را از شخصی سلب نموده و یا حق را بر ذمه دیگری ثابت نمایند، فلذا لزوم رسیدگی بهتر و پیگیری جدی تر ضروری است که طرح شکایتی در خور و پیگیری از ناحیه وکیل حقوقی متبحر که با بیانی قدرتمند و استدلالی مناسب و مستند به قوانین می تواند در احقاق حق شاکی مؤثر واقع گردد.

راههای اثبات شرب خمر از نظر وکیل کیفری

شرب خمر به ۳ طریق  با اخذ وکیل کیفری قابل اثبات است:
اول: اقرار

دوم: شهادت

سوم: علم قاضی

 اقرار : باید توجه نمود که مصرف کننده مشروبات باید بالغ، قاصد و مختار باشد و نیز به حکم و موضوع شرب خمر جاهل نباشد والّا حدی بر او جاری نمی شود. در رأی اصراری شماره ۱۴ مورخ ۱۳۷۷/۸/۵ هیأت عمومی دیوان عالی کشور جهل حکم را نسبت به موضوع مورد پذیرش قرار می گیرد »
در جهل موضوعی، حتی اگر مرتکب به حکم قضیه آگاه باشد امّا ممکن است نداند عملی که مرتکب شده است چه مجازاتی دارد ادعای جهل ، زمانی مورد پذیرش قرار می گیرد که خلافش ثابت نشده باشد.

اقرار آنچنان که در ماده ۱۶۴ قانون مجازات مصوب ۱۳۹۲ بیان شده است؛ به معنای « اخبار شخصی به ارتکاب جرم از جانب خود است» و اقرار باید با لفظ یا نوشتن باشد و در صورت تعذر، با فعل حتی با اشاره انجام باشد و در هر صورت باید روشن و بدون ابهام باشد و نیز طبق ماده ۱۶۷ قانون مذکور اقرار باید منجز باشد و اقرار کننده طبق ماده ۱۶۸ قانون مذکور باید عاقل، بالغ ، قاصد و مختار باشد و اقرار تحت اکراه و شکنجه و یا اذیت و آزار روحی و یا جسمی، فاقد ارزش و اعتبار است .

نحوه شکایت کلاهبرداری توسط وکیل کیفری

شکایت کیفری کلاهبرداری باید به دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع جرم تقدیم شود. محل وقوع جرم در اتهام کلاهبرداری جایی است که مال شاکی توسط متهم تحصیل شده است.

در شکایت کلاهبرداری توسط وکیل کیفری نکات ذیل باید لحاظ شود:

۱- اثبات افعال متهم بر عهده شاکی می باشد؛ یعنی اینکه شاکی باید اثبات کند که متهم دروغ و وسایل متقلبانه ای را برای فریب دادن شاکی بکار برده است؛ مثلاً شاکی اثبات کند که طرف خود را پزشک معرفی نموده و از مرجع قضایی بخواهد که در این خصوص از مراجع و ذیصلاح استعلام بعمل آورد.

۲- شاکی باید اثبات کند که مالک مالی بوده است و این مال توسط متهم تحصیل شده است، مثلاً اثبات کند که چکی در وجه متهم صادر و توسط متهم وصول شده است یا اینکه پولی را به حساب متهم واریز نموده است

آیا رابطه نامشروع  توسط وکیل کیفری قابل اثبات است؟

مسلماً این بزه با اقرار شهادت شهود و علم قاضی قابل اثبات است و لیکن گاهی ادله ای همچون پرینت مکالمات، پیامک ها و نیز تصویر، فیلم و صوت روابط بین زن و مرد که علقه زوجیت بین آنها نبوده و حاکی از رابطه عاشقانه و یا جنسی باشد، در مواردی که از طریق رسانه های جمعی مانند تلفنی، موبایل های هوشمند، کامپیوترها و شبکه های مجازی مانند؛ تلگرام، اینستاگرام و…. واقع می گردد نیز با اخذ وکیل کیفری قابل اثبات است

چه زمانی به وکیل کیفری نیاز داریم؟

معمولاً اشخاص زمانی به سراغ وکیل می روند که با یک مشکل حقوقی رو به رو شوند، اما مشکل های حقوقی همیشه یکسان نمی باشند در برخی موارد جنس مشکل حقوقی به نحوی می باشد که ممکن است جرمی متوجه اشخاص شود که به نسبت دعاوی حقوقی از حساسیت بیشتری برخوردار بوده و با حیثیت یا جان و مال افراد در ارتباط باشد، در این گونه موارد اشخاص احساس نیاز بیشتری به وکیل پیدا می کنند تا هم به آنها آرامش بیشتری بدهد و هم بتواند از حقوق آنها به طور شایسته دفاع کند.

در حوزه وکالت وکلایی وجود دارند که بطور تخصصی در امور کیفری فعالیت دارند. این دسته از وکلا توانایی بیشتری برای دفاع از حقوق موکلین خود دارند. تفاوتی نمی کند که موکل شاکی باشد یا متهم در هر دو صورت وکلای کیفری می توانند با استفاده از دانش تخصصی خود پرونده را در مسیر درست قرار دهند و به قضات کمک نمایند تا آرایی قانونی صادر نمایند. دعاوی کیفری از جمله کلاهبرداری، خیانت در امانت، سرقت، قتل، جعل و … می باشد.

 

دعاوی کیفری شامل چه دعاوی می باشند؟

دعاوی کیفری به آن دسته از دعاوی گفته می شود که در خصوص اعمال و رفتارهایی مطرح می گردد که قانون آنها را جرم دانسته و در قوانین کیفری برای آنها مجازات تعیین نموده است. در حالی که در دعاوی حقوقی موضوع  دعوا پیرامون ارتکاب جرم نمی باشد بلکه مربوط به اختلافات دیگری از جمله قرارداد ها،امور مالی و غیره می باشد.

از جمله دعاوی کیفری متداول در دادگاههای کیفری ، میتوان به جرائمی چون سرقت، کلاهبرداری، حمل مشروبات الکی و مواد محدر، دعواهای خیابانی و ضرب و شتم، اخاذی، خیانت در امانت، صدور چک بیمحل و امثال آنها اشاره کرد.

دعاوی کیفری چون مرتبط با ارتکاب جرائم می باشد قبل از اینکه در دادگاه مورد رسیدگی قرار گیرد در دادسرا مورد رسیدگی قرار می گیرند که اصطلاحاً در این مرحله تحقیقات مقدماتی راجع به ارتکاب یا عدم ارتکاب جرم مورد بررسی قرار می گیرد. سپس در دادگاه کیفری در این خصوص رأی صادر می گردد .دادگاه های کیفری نیز خود به دو دسته دادگاه های کیفری(۱) و دادگاه کیفری(۲) تقسیم بندی می شوند که جرایم با درجه اهمیت زیاد از جمله قتل، تجاوز به عنف، زنا در دادگاه کیفری (۱) مورد رسیدگی قرار می گیرد و باقی جرایم در دادگاه کیفری دو رسیدگی می شود.

وکیل متخصص در امور کیفری دارای چه ویژگی هایی می باشد؟

همانطور که گفته شد برخی از وکلا بطور تخصصی در امور کیفری فعالیت می کنند این وکلا چون به طور ویژه بر روی امور کیفری متمرکز می شوند معمولاً با دادرسی های کیفری آشنایی بیشتری دارند و از حقوق متهم و شاکی آگاهی کاملی دارند. از سوی دیگر برخی از وکلا پس از اخذ مدرک کارشناسی، تحصیلات تکمیلی خود یعنی کارشناسی ارشد و دکتری را در حوزه حقوق جزا را سپری می نمایند و همین امر سبب می گردد با ترکیب تجربه و تخصص بتوانند از پرونده های کیفری به خوبی دفاع نمایند.

وظایف وکیل کیفری

زمانی که افراد به عنوان متهم یا شاکی، یکی از طرفین درگیر در پرونده ی کیفری هستند که باید در دادگاه کیفری مربوطه مطرح گردد یا اینکه از پیش در جریان است. به دلیل اهمیت زیاد بحث دعاوی کیفری و این مسئله که هر دعوای کیفری، تنها یک بار توسط دادگاه مورد بررسی قرار میگیرد و با صدور حکم نهایی، امکان شکایت دوباره و رسیدگی دوباره به پرونده، حتی در صورتی که مدارک جدیدی ارائه شود، وجود ندارد.

از این رو، هر دو سوی دادرسی باید بیشترین تلاش خود را کنند تا حکم صادر شده به نفع آنها باشد و برای این منظور، مشورت و ارائه شواهد پرونده به یک وکیل کیفری باتجربه و کاربلد و انتخاب او به عنوان وکیل پرونده، نتیجه ی خوب و بهینه ای را حاصل می کند.

وکیل کیفری با مطالعه ی پرونده و همچنین بررسی وضعیت و گفته های موکل خود، در راستای نائل شدن به حکم مطلوب کمک میکند و در جلسات دادگاه در کنار موکل خود حضور خواهد داشت و همچنین پیش از هر جلسه، درباره ی مسائل احتمالی و نیازهای آن و روند جلسه ی دادگاه، بنا بر نیاز پیشبرد پروند با موکل خود گفتگو می کند. همه ی این اقدامات، در کنار تخصص و آگاهی وکیل کیفری به پرونده های کیفری و قوانین کیفری، موجب حصول رأی مطلوبتر از دادگاه و احقاق حقوق موکل میشود.

دستمزد وکیل کیفری، بنا بر نوع پرونده و همچنین پیچیدگی آن و همچنین میزان سابقه و تجربهی وکیل، میتواند متفاوت باشد که برای این مسئله، عموما مشاوره هایی پیش از انتخاب پرونده صورت میگیرد و شرایط با موکل احتمالی در میان گذاشته می شود. عموما به نتیجه رسیدن پروندههای کیفری اهمیت بیشتری از مسئله ی مالی داشته و در نهایت بهتر است که افراد با وکیل کیفری به توافق برسند تا اینکه تنها در دادگاه حضور پیدا کنند. با توجه به اهمیت پرونده های کیفری و ارتباط مستقیم آن با جان و مال و حیثیت اشخاص در مواردی که اشخاص متهم به ارتکاب جرائم مهم می شوند و توانایی مالی بر استفاده از خدمات وکیل را ندارند. دادگاه از کانون وکلا تقاضا می کند یک وکیل تسخیری برای متهم معرفی نماید که کانون وکلا از بین وکلای موجود یک نفر را برای دفاع از حقوق متهم به دادگاه معرفی نماید.

سوابق وکیل کیفری

حتما پیش از عقد وکالت با وکیل کیفری، دربارهی سابقه ی وکیل مورد نظر و پرونده های پیشین و شهرت او تحقیق کنید و همچنین میزان تحصیلات و مدارک و صحت و شایستگی او به عنوان یک وکیل کیفری را نیز بررسی کنید. و همچنین پیش از آغاز روند دادرسی اقدام به مشورت و جانشین نمودن وکیل کیفری کنید، زیرا بسیاری از افراد پس از اینکه مراحل دادرسی و دادگاههای اولیه با اظهارات نادرست و ناآگاهیشان نتیجه ی نامطلوبی حاصل می کند به دنبال یافتن وکیل کیفری میافتند و در این موارد چون اساس پرونده نادرست شکل گرفته است و امکان حل و فصل آن ممکن نیست و حصول حکم مطلوب ناممکن یا دشوار است، کمتر وکیل کیفریای پروندهی آنها و وکالتشان را میپذیرد.

در دعاوی که اقدامات صورت گرفته مطابق قانون جرم محسوب شده و در قانون برای آن مجازات تعیین شده است دارای تخصص می باشد.

دادگستری دارای صلاحیت برای وکالت در کلیه دعاوی می باشد لذا از آنجا که در دعاوی کیفری دارای تخصص می باشد در اینگونه دعاوی می تواند موفق تر عمل کند.

وکیل پایه یک داداگستری که دارای تخصص در دعاوی کیفری می باشد و می تواند در انواع دعاوی کیفری که مشمول مجازات می شوند و جرم تلقی می گردند طرح شکایت و یا دفاع نماید.


مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نسرین
    نسرین

    سلام
    من زن سرپرست خانواده، یکروز موقیعه منزل نبودم صاحبخانه بدون اجازه من درخونم شکسته بود ورود ب عنف و حریم شخصی و هتک حرمت، وارد منزلم شده بود،تخریب و و سرقت و ضرب و جرج ایراد ضربه و صدمه عمدی قابل جبران ناپذیر جسمی بدنی، شکستن بینی و دندان هایم، ضررزیان خسارت مالی و درمانی، ک بهم واردکرده، قاضی بدون اینکه متهم احضار کنه و بدون هیچ مجازاتی قرار مکع تعقیب متهم و برائت قاضی ازادش کرد،و مجدد چندین بار برام مزاحمت و اومد پشت دره خونم ۱۱۰ اومد، حالا من باید چکار کنم، وکیل بگیرم پیگیری کنه،،نظره شما چیه،؟ ممنون راهنمایی کنید

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام وقت شما بخیر
      قرار منع پیگرد قابل اعتراض در دادگاه می باشد و هر جرمی رسیدگی مجزا نسبت به خودش را دارد اگر پس از آن نوبت مجدداً اقدام به ضرب و شتم یا تخریب عمدی مال نمود می توانید شکایت مجدد طرح نمایید.

  • مهدی نصرآبادی
    مهدی نصرآبادی

    با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
    برای بنده یک لایحه کیفری در سایت قوه قضاییه ایجاد شده است اما بنده هیچ جرم مرتکب نشدم خواستم بدونم آیا لایحه کیفری ایجاد شده اعتبار قانونی دارد؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام وقت شما بخیر
      باید به مرجع صادر کننده مراجعه و پیگیری نمایید.

  • user-09360141908رحیم
    user-09360141908رحیم

    سلام وخسته نباشید بنده کشاورزهستم وتابستان برای کشت ذرت خواستیم اقدام کنیم که باکمبودبذر ذرت مواجع شدیم شدیدا طوری که اومدم ودرگوگل دنبال شرکت یافروشنده بذرمی گشتم تا به یه شماره ای برخوردم وتماس گرفتم وگفتن ما داریم واستات دیگه بودند من هم بهشون عرض کردم باخانواده مشورت کنم درصورت رضایت خریداری میونیم که خانواده گفتن یکی بهمون قول داده که گیر بیاره منم یه همسایه داریم که خدمات کشاورزی داره و فهمیدم که دنبال تهیه بذر برا خودش و برا فروش هست منم شماره اون اقا رودادم بهش و تاکیدکردم که دیگه خودت به اصول معامله اگاهی یه وقت بذر بد باشه یاهرچیز خلاصه زنگ میزنه و با اون اقا معامله میکنه وپول می ریزه بحسابش اونم بذر براش نمی فرسته بعد یک هفته زنگ زده به من که طرف گوشیش خاموشه گفتم چرا جریان روتوضیح داد خلاصه الان رفته ازمن شکایت کرده بعنوان کلاهبردار و سو استفاده از موقعییت لطفا راهنماییم کنید

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام . اگر نفعی در موضوع و قصد سو استفاده و یا سو نیت در معرفی نداشتید . مشکلی وجود ندارد

  • ایسان
    ایسان

    با سلام وقت بخیر
    فرد کلاهبرداری بعنوان دوست یکبار ۲۰ میلیون تومان گرفت و بار دیگر ۱۷ میلیون تومان گرفت و در نهایت ضامن شدم و ۷۰ میلیون وام برداشت الان نیست و هیچکدام از پولهارو برنمیگردونه و اقساط بانک را هم پرداخت نمیکنه،مناسفانه بابت هیچکدام از اینها از ایشون سفته و چک نگرفتم فقط فیش واریز به حساب دارم ،چطو میتونم شکایت کنم و حداقل اون پولی که ضامن شدم و اقساطش افتاده گردنم را ازش بگیرم؟
    با سپاس
    خسته نباشید

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام . شمامیتوانید با ارایه مدارک و برینت حساب و یارسید دعوی حقوقی . مطالبه وجه مطرح نمایید

  • ناشناس
    ناشناس

    سلام من با پدرم به دندان پزشکی مراجعه کردیم واینکه دندان مو اعصاب کشی کرد چند دفعه رفتیم پیش این آقا وقت پنسمان می‌کرد تا اینکه پدرم داد بیداد کرد در معتب اش ۳۹ روز گذشته تا قالب کرد واین آقا اصلا کارش خب انجام نمی داد تا دندان بند درد مگیرفت می گفت چرک خوش کن بخور ه پدرم وقت دادبی داد کرد نه فحش نه توهین نه افترا من همین چیزهای که به شما گفتم وقت پدر با لحن بلند بیان کرد چند روز گذشت تا دندان مو قالب گیر ی و پر کرد وما رو اصلا به منو اطلاع نداده بودن وپدر زنگ زدو گفت چرا اطلا ندادین مگه چقدر طول میکشه ووقتی من رفتم دندانمو پرکرد تنها بودم به من گفت اگه یه بار دیگه پدرت بیاد اینجا داد بی داد بکنه دندان تو درست نمی کنم وشکلات میکنم ومنم گفتم هر کاری میخوای بکنی بکن این آقا بهدی اعصابی شده که دنبال آمد و میخواست توهین وبزنه آیا آن آقا دکتر سر تلفن زد که میام داد بی داد میکنم می تواند شکایت بکند که این آقا آمد دادبی داد کرد ه آیا ما می توانیم از دست این آقای دکتر شکایت کنیم که روی می‌شود ۲ ماه اگر می‌شود خیلی واضح راهنمای کنید لطفا

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام ، جواب این سوال قبلاً داده شده ، در صورتی که فحاشی ویا توهینی شده و شهودی حضور داشتند طرفین میتوانندبر علیه هم شکایت کنند

  • عسکری
    عسکری

    با سلام
    من ۴سال پیش با خانمی متاهل زنا کردم و بعد از سه سال فهمیدم فرزندی که اون خانم داره از من هست و تو این درگیری ها شوهرش فهمید و زنش رو طلاق داد و من بعد از طلاق ایشان رو به عقد خودم درآوردم، میخواستم ببینم الان اگه شکایتی از ما بشه حکم چی هست

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام پاسخ به این سوال نیازمند بررسی بیشتر است وقت مشاوره حضوری بگیرید

  • مجیدی-09364161311
    مجیدی-09364161311

    باسلام من درخانه دوستم بودم که نمیدانستم خانه فساد است دستگیر شدم حکم م ۵ ماه حبس تعذیری است و ابلاغیه اومده ۱۴۰۱/۱/۲۰باید خودم را اجرای احکام برای اجرای حکم معرفی کنم راهی هست من زندان نرم

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      چون حکم قطعی است نه متاسفانه و لیکن طبق ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری می توان مراتب را در دیوان عالی کشور مطرح نمود

  • سعید دیزج
    سعید دیزج

    در خصوص ضیط وثیقه نیاز به وکیل فوری دارم

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام لطفا با شماره ۷۷۹۴۷۲۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید .

  • وحید
    وحید

    با عرض وقت بخیر. مادرخانومم منو مورد قذف قرار داده و همه جا پخش کرده که من با شخص خاصی زنا کردم و آبروی منو برده. من در پیامکی به باجناقم گفتم که منم می خواستم آبروی مادر خانومه رو ببرم اما تا می گفتم ف، مردم می گفتن فرحزاد. آمارشو دارن. این یعنی مادرخانومم رو قذف متقابل کردم؟ چطور می تونم توجیه کنم که منظورم قذف کردن نبوده؟ چون حقیقتاً هم چنین منظوری نداشتم.

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      خیر چون مستقیما نسبت زنا به وی ندادید این عمل قذف محسوب نمی شود .

  • محسن
    محسن

    سلام وقتتون بخیر من یه وکیل خوب احتیاج دارم برای دفاع از اتهام انتسابی مشارکت در کلاهبرداری در دادگاه قدس ممنون میشم راهنمایی کنین

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      شما می توانید با شماره ۷۷۹۴۷۲۶۴-۰۲۱ تماس حاصل نمائید و یا شنبه تا ۴ شنبه بین ساعت ۱۱ صبح تا ۵ عصر به آدرس دفتر (ضلع شرقی میدان هفت حوض جنب فروشگاه پاتن جامه پلاک ۳۹ طبقه اول) تشریف بیاورید .

  • سياوش
    سياوش

    سلام مطالبتون جالب بود

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام دوست عزیز
      ممنون از همراهی و لطف شما

ثبت پرسش

شما می توانید از این بخش سوال خود را ثبت کنید و در کمترین زمان پاسخ مناسب را از طریق ایمیل دریافت کنید.

مشاوره حضوری

از طریق این بخش شما می توانید قرار مشاوره حضوری خود را ثبت و در زمان مشخص شده مشاوره حضوری دریافت کنید.

مشاوره تلفنی

درصورتی که نیاز به مشاوره تلفنی دارید از این بخش اقدام کنید و با وکلای پایه یک دادگستری تلفنی صحبت کنید.


برچسب‌ها :

  مشاوره تلفنی رایگان