چک

اینجانب یک مغازه کوچک لوازم خانگی دارم که حدود 6ماه پیش شخصی که مدت 4سال هست مستاجر پدرخانمم هستند به مغازه مراجعه کرد و تقاضای چند قلم جنس از جمله یخچال و ماشین لبلسشویی و ماشین ظرفشویی و تلویزیون نمود و گفت که برای یکی از دوستانش که به زودی عروسی میکند و بعد از مراسم پولی که جمع میشود را خواهد داد و چند عدد کولر گازی هم برای دوست دیگرش که در ساخت و ساز فعالیت دارد سفارش داد و بابت این وسایلها 5فقره چک جدید و شخصی خودش را به مبلغ 4210000000ریال نوشت و بما داد و من هم در بازار از شخصی که وسایل خرید میکردم جنسها را سفارش دادم و همان 5 فقره چک را در مقابل به فروشنده دادم و وسایلها را آوردم و به خریدار تحویل دادم و ولی متاسفانه موعد چکها رسید و یکی پس از دیگری برگشت خورد و من پس از کلی دوندگی و پرس و جو راننده ای که وسایلها را برد پیدا کردم و فهمیدم که خریدار مرا فریب داده و کل اجناس را به یکی از مغازه های لوازم خانگی دیگر برده و در انبار ایشان خالی کرده است و مغازه دار مبلغ 500000000 ریال همانروز بحساب مادراین آقا پول زده است حالا من چطور میتوانم از این شخص بدهی خود را بگیرم در حالیکه حتی تلفنم را هم جواب نمیدهد و مادرو پدرش هم میگویند شبها هم خانه نمی آید حالا زمانیکه پیش من می آمد قبل از برگشت چکها با خودرو 206 میومد آیا می توانم آنرا توقیف کنم از شخصی که این جنسها را خریده وراننده نیسان که شاهد هست می توانم شکایت کنم و چون چکها دست من نیست و شخصی که من از اون جنسها را گرفتم هم از من پول میخواد خواهشمند است راهنمایی بفرمایید.

سوال ۱۹ آبان ۱۴۰۱
  • فریب در معامله
  • فریب
  • کلاهبردار
  • وکیل
  • دکتر محمدرضا انصاری فر / ansari

    سلام. پاسخ کامل و دقیق نیازمند بررسی کامل دلایل. مدارک و سوابق قضایی است. در صورت تمایل میتوانید از دفتر وقت مشاوره حضوری بگیرید تشریف بیاورید.

    ۲۳ آبان ۱۴۰۱ پاسخ داده شد
    چنانچه نیاز به مشاوره تلفنی داشته و یا میخواهید وکالت پرونده شمارا برعهده بگیریم،‌با شماره 02171333400 تماس حاصل نمایید.
    ×