پدر من سال ۶۹ در حیاط منزل پدری خود در زمین ۱۰۰متری که پدربزرگم به او داده بود خانه ساخت و تمام امتیاز های اب و برق و گاز از سال۶۹ تا به امروز به اسم پدر من هست سال ۷۹ پدربزرگم وصیتی نوشت که من ۱۰۰متر زمین به پسرم دادم تا خونه بسازه بقیه این زمین بعد از فوت من مال همسرم است اما سال ۹۲ طبق توافقی که بین پدرم و پدربزرگم انجام شد پدرم کل این ملک را به ملغ ۱۰۰هزارتومان از پدربزرگم طی یک صلح نامه که به امضا و اثر انگشت طرفین و چند شهود ومهر و امضا شوری روستا رسید از پدربزرگم خرید و در صلح نامه قید شده که اگر کسی از وراث ادعایی کند پاسخگو فروشنده یعنی پدربزرگم است.
پدر بزرگم سال۱۴۰۰فوت کرد حالا خواهر و برادر های پدرم به استناد وصیت سال ۷۹ پدربزرگم به پدرم میگویند ما صلح نامه تو را قبول نداریم و تو فقط صاحب اون ۱۰۰متر هستی و بقیه زمین که حدود۴۰۰متر است باید بین همه تقسیم شود در صورتی که پدر بزرگم تمام اموال خود را سالها پیش بین بچه هاش تقسیم کرد و فقط پدر من ارثی نگرفت
میخواستم بپرسم اعتبار صلح نامه پدرم در محضر دادگاه چقدر است ایا اگر شکایت کنیم نتیجه میگیریم؟ایا وصیت سال ۷۹ پدربزرگم تاثیر گذار است؟