طلاق از ناحیه زوج

سلام خسته نباشید حدود دو سال ازدواج کرده ام و یک پسر یک ساله دارم ولی همسر بنده مشکل دیر انزالی دارن یک ساعت به بالا به انزال می رسند که خیلی اذیتم و خسته شدم ، هیچ لذتی از رابطه جنسی نمیبرم به غیر از این مشکل خیلی بد دهن هستن به خانواده ام فحاشی و توهین میکنند و خانواده اش تو مسائل زندگی ما دخالت میکنن حالا میخواستم درخواست طلاق بدهم ولی اگر مشکل در رابطه جنسی مطرح کنم امکان داره با این دلیل نصف مهریه بهش طلاق بگیرید؟

سوال ۱۴ تیر ۱۴۰۲
  • عسر و حج
  • طلاق بائن
  • طلاق خلع
  • طلاق
  • بهاره آتش پیکر / وکیل پایه یک دادگستری

    سلام وقت شما بخیر به شما توصیه می شود که قبل از هر اقدامی به مشاوره خانواده مراجعه نمایید ولیکن اگر مشاوره جهت رفع مشکلات مؤثرنبود بهتراست که حضوراً از یک وکیل مشورت اخذ نمایید.

    ۱۴ تیر ۱۴۰۲ پاسخ داده شد
    چنانچه نیاز به مشاوره تلفنی داشته و یا میخواهید وکالت پرونده شمارا برعهده بگیریم،‌با شماره 02171333400 تماس حاصل نمایید.
    ×