نفقه زن

4/5 - (61 امتیاز)

جهت مشاره تلفنی رایگان و درخواست وکیل خانواده با شماره زیر تماس بگیرید


71333400 - (021) { سی خط ویژه }

نفقه زن 

نفقه زن در اصطلاح حقوقی عبارت از چیزهایی است که شخص برای زندگانی احتیاج به آن دارد از قبیل خوراک، پوشاک، مسکن و اثاث منزل در اصطلاح حقوقی کسی که باید نفقه را پرداخت کند منفق و کسی که نفقه به او داده می شود را منفق علیه گویند. ماده ۱۱۰۲ قانون مدنی بیان می‌دارد : « همین که نکاح به‌طور صحت واقع شد روابط زوجیت بین طرفین موجود و حقوق و تکالیف زوجین در مقابل همدیگر برقرار می‌شود.»

دو شرط زیر برای وجوب نفقه ضروری است:

۱-دایمی بودن عقد که قانون مدنی در ماده ۱۱۰۶ تصریح دارد: در عقد دایم نفقه زوجه به عهده شوهر است.

۲-تمکین کامل زوجه : در صورتی که زنی  به همسر خود تمکین نکند، عنوان ناشزه بر وی تعلق می گیرد و در نتیجه پرداخت نفقه از عهده شوهر وی ساقط می شود.

نفقه زن

نکته : بر طبق ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی اگر زن بتواند ثابت کند زندگی مشترک او با شوهر ضرر مالی، شرافتی یا بدنی به همراه دارد، دادگاه او را محکوم به تمکین نخواهد کرد که در این صورت تمکین نکردن باعث از بین رفتن نفقه نمی گردد.
نفقه زن دائم مقدم بر نفقه فرزندان است، مثلاً هرگاه کسی زن دائم (عقد دائم) و پدر و مادری دارد که مستحق نفقه میباشند در این صورت باید همسر دائمی خود را ابتدا نفقه اش را پرداخت نماید و سپس اگر توانایی داشت به پدر و مادرش پرداخت نماید.

جهت آشنایی بیشتر با نفقه زوجه لطفا ویدئوی زیر را ملاحظه فرمایید.

میزان و مبلغ نفقه زن 

میزان نفقه در قانون مشخص نشده است  ولی ملاک تعیین حقوق زوجه نیازهای زوجه و شان اوست که در شرایط زمانی و مکانی مختلف، میزان نفقه متغیر خواهد بود. زن برای مطالبه نفقه به دادگاه مراجعه می کند در این موارد محاکم خانواده برای تعیین مقدار نفقه زن، از کارشناس استفاده می کنند و کارشناس با تماس با زوجین و تحقیق در خصوص شرایط آن ها میزان نفقه حقوق زوجه را تعیین می کنند و پس از ابلاغ نظر کارشناس طرفی که اعتراض دارد ظرف مدت ۷ روز نسبت به آن با ذکر دلایل اعتراض می کند و دادگاه برای بررسی مجدد میزان نفقه، از هیات سه نفر کارشناسان استفاده می کند.

مبلغ نفقه زن

نحوه محاسبه نفقه زن

چنانچه زن نسبت به مطالبه نفقه اقدام نماید مراجع قضایی برای تعیین نفقه این امر را به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع می دهند تا نفقه زوجه را با در نظر گرفتن شئونات و تحصیلات و خانواده پدری وی تعیین نماید و با توجه به نظر کارشناس حکم مقتضی صادر می شود.

نحوه محاسبه نفقه زن

تفاوت نفقه زن با نفقه فرزند :

نکته بسیار مهم در خصوص نفقه زن این است که زوجه می تواند نفقه معوقه( گذشته) خود را از مرد (زوج) مطالبه کند یعنی اگر شخص ۳ سال است که نفقه همسر خود را پرداخت نکرده، زن می تواند نفقه گذشته خود را مطالبه کند در صورتی که این کار در مورد نفقه فرزندان قابل اجرا نیست.

نحوه دریافت نفقه زن

زن (زوجه) از ۲ طریق حقوقی و کیفری می تواند نفقه خود را مطالبه نماید:
۱٫ از طریق اقامه دعوی حقوقی در مراجع قضایی :زوجه می تواند با تنظیم دادخواست با موضوعیت مطالبه نفقه معوقه با ذکر تاریخ (از چه تاریخی زوج نفقه پرداخت نکرده) و با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا شورای حل اختلاف (شورای حل اختلاف در صورتیکه مقدار نفقه زیر بیست میلیون تومان باشد) و اقدام به ثبت دادخواست مطالبه نفقه می نماید و پس از ثبت دادخواست و شکایت نفقه، جلسه ای با حضور طرفین تشکیل شده و موضوع به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع می شود. بعد از ارائه نظر کارشناس مرجع قضایی طبق نظر کارشناس رأی به محکومیت زوج مبنی بر پرداخت نفقه می دهد.

۲٫ طرح دعوی کیفری نفقهترک انفاق (ندادن نفقه) به افراد واجب النفقه ( زوجه، فرزندان و…) به موجب قانون مجازات جرم است و برای آن جرم انگاری شده است و دارای مجازات حبس می باشد و زوجه می تواند با مراجعه به دادسرای محل زندگی مشترک مراجعه نماید و ابتداً شکواییه ای مبنی بر ترک انفاق تنظیم و پس از ابطال تمبر (هزینه تمبر ۱۰ الی ۳۰ هزار تومان است با منضمات) به دایره ارجاع دادسرا و پس از انجام تحقیقات در کلانتری حکم به مجازات زوج داده می شود.

نحوه دریافت نفقه زن

نفقه در زمان عقد

اصولا با انعقاد علقه زوجیت، مرد متعهد به پرداخت نفقه می گردد که البته شرط استحقاق زن تمکین می باشد. بنابراین در مدت زمان عقد نفقه ای به زن تعلق نمی گیرد مگر اینکه زن برای شروع به زندگی اعلام آمادگی کرده باشد اما مرد از بردن همسرش به منزل مشترک خودداری کند که در این صورت زن مستحق دریافت نفقه خواهد بود. در چنین شرایطی، زوجه باید بتواند ادعای خود را ثابت کند یعنی به نزدیکترین مجتمع قضایی محل سکونت خود مراجعه، سه برگ اظهارنامه دریافت و آمادگی خود را اعلام کند یا اینکه چند نفر را به شهادت بگیرد و استشهادیه ای تنظیم کند.

نفقه در زمان عقد

نفقه بعد از طلاق

اگر طلاق از نوع طلاق رجعی باشد، یعنی طرفین حق رجوع به یکدیگر را داشته باشند، در طول دوران عده که بسته به نوع طلاق بین ۲ تا ۳ طهر (دوران قاعدگی) می باشد، مرد مکلف به پرداخت نفقه زن است. اما در سایر انواع طلاق که از نوع غیر رجعی است، مرد تکلیفی به پرداخت نفقه پس از طلاق ندارد.

هزینه دادرسی دعوی نفقه

هزینه دادرسی در دعوی حقوقی ۵/۳ درصد بهای خواسته است و اگر با جلب نظر کارشناس باشد حدوداً ۱۵۰ الی ۲۰۰ هزار تومان هزینه دارد
هزینه دادرسی در دعوی کیفری فقط ۱۰ الی ۳۰ هزار تومان می باشد.

هزینه کارشناسی در دعوی نفقه 

هزینه کارشناسی در طرح دعوی نفقه حقوقی بسته به دادگاه می باشد که این مبلغ باید توسط زن (زوجه) پرداخت شود که پس از محکومیت زوج قابل دریافت از مرد می باشد.

مدارک لازم برای طرح دعوی نفقه زن

۱) کارت ملی + شناسنامه
۲) عقدنامه
۳) در طرح دعوی کیفری دو شاهد نیاز است.

نفقه اقارب و تفاوت آن با نفقه زوجه

اقارب شامل پدر و مادر و اولاد می باشند که نفقه آنان بعهده زوج است ولی تفاوت آن با نفقه زوجه در این است که چنانچه زوج دارای استطاعت مالی نباشد برای نفقه اقارب زندانی نمی شود ولی برای نفقه زوجه حبس دارد.


مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • نلی
    نلی

    سلاموقتت‌ون‌بخیر
    میخواستم ببینم‌چجوری میشه شماره حسابی که برای دریافت نفقه فرزند به دادگاه دادیم‌ رو عوض کنیم

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با لایحه اعلام کنید

  • فاطمه
    فاطمه

    با سلام من شوهرم کار میکنه و پولی که میگیره به کارت من میریزه چون وام داره از کارتاش برداشت میکنن و به من پول نمیده میخام برای نفقه اقدام کنم میگه پولا تو کارتته بری بگی قبول نمیکنن پولا تو کارتمه و رمز پویا هم دارم ولی کارت دست اونه و از هر یه قرونی که خرج کنم دعوا داره و نمیزاره خرج کنم یکساله که لباس نخریدم بنظرتون میتونم برای نفقه اقدام کنم؟برای خونه هم مواد غذایی میخره ولی لباسو و کفش و اینارو خانوادم میخرن بهم پول نمیده

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام چون واریزی به کارتتان دارد عدم پرداخت قابل اثبات نیست .

  • خانم اسماعیلی
    خانم اسماعیلی

    سلام
    من دوشیزه هستم.
    شوهرم هفت ماهه خبری ازش نبود
    و فقط دو ماهه که پیام و زنگ زدن ولی کاری برای گرفتن خونه نکردن
    حالا بعد این همه مدت درخواست طلاق دادن

    به من نفقه دو سالی که عقد بودم میرسه؟
    و اینکه میتونم با اینکه درخواست طلاق دادن ازشون بابت این مدت که منو بلاتکلیف گذاشتن شکایت کنم؟
    میتونم درخواست اینو داشته باشم که خونه بگیره؟
    و سوال اخرم که حفظ قرآن جزو شرط من در عقد بوده،میتونم به عنوان مهریه مطالبه کنم؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام برای نفقه دو سال گذشته دادخواست بدهید.
      خیر نمی توانید .
      در قسمت سوالات پاسخ داده شد.

  • آرزو پورعلی
    آرزو پورعلی

    سلام خسته نباشید شوهرم سه ماهه از خونه رفته ن اجاره میداد ن خرج خونه منم شکایت ترک انفاق کردم بعد اثاث خونه رو جمع کردم با هزار مصیبت خونه پدرم هستم یه مقدار پول رهن که مونده بود دادم پیش دبستانی و خرج دخترم چون از شوهرم درخواست کردم نداد مجبور شدم بدم الان از شورا حل اختلاف به شوهرم تهیه مسکن گفتن بیست روز مهلت دادن ولی تهیه نکرد چون تو اون بیست روز مادرش فوت کرد خرج اونو بهونه کرد الان پرونده به بازپرسی رفته میشه راهنمایی کنید ممنون

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام در ادامه در صورت عدم پرداخت نفقه محکوم می شوند . این محکومیت تنها دلیلی است برای طلاق و برای اخذ نفقه باید از طریق حقوقی اقدام نمایید.

  • zahra
    zahra

    سلام خسته نباشید . ببخشید من ۶ماهه که عقد دائمم ولی همسرم تو این شش ماه نه بهم نفقه داده نه سراغی ازم میگیره چندباری هم به خانوادشون زنگ زدیم جواب نمیدن واگر هم جواب میدن میگن که ما هنوز زیر یه سقف نرفتیم پس چرا باید خرجتو تامین کنم ازتون خواهش میکنم من باید چیکارکنم همسرم حرف شنوی نداره و دهن بینه و به حرف اطرافیانش گوش میده به خواسته من توجهی نمیکنه باید چیکارکنم

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام دادخواست نفقه بدهید.

  • داوود خوشبخت
    داوود خوشبخت

    اگرزن بدون اجازه ی شوهرش منزل راترک کند و چندین بار از تعهد گرفته شده باشد و مکرر و بدون اجازه از شوهرش و نوزادی شش ماهه رها کند و به منزل خویشان برود در این صورت چه اقداماتی باید انجام دهم مرسی

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام الزام به تمکین نمایید.

  • نجمه
    نجمه

    سلام من همسرم ۹ ماهه بیکاره و هیچ خرجی بابت خرید خوراک خونه نمیکنه و من باید چه اقدامی کنم نه بیمه داریم نه یارانه فقط پدرش پشتشه و برامون غذا میارن در خانه مشترک با پدرشوهر زندگی می کنیم و خونمون از پدرشوهرمه لطف می کنید راهنماییم کنید که چه اقدامی باید انجام بدم ؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام بابت نفقه می توانید اقدام کنید .

  • تهامی
    تهامی

    سلام، وقتتون بخیر؛
    من سال ۹۵ عقد کردم و سال ۹۶ عروسی گرفتم. هنوز که هنوزه شوهرم سرکار نرفته و ماهیانه پدرشوهرم ۲میلیون به شوهرم پرداخت می کنه که البته به ۱۰ روز اول هم ماه نمیرسه. به دلیل دانشجو بودنم و برای اینکه اوایل زندگی نمی خواستم به شوهرم سخت بگیرم زندگیمو خیلی ساده در خوابگاه دانشجویی شروع کردم. الآن درسم داره تموم میشه و شوهرم به دنبال یک خونه مناسب نیست و میگه بعد خوابگاه باید بریم خونه پدرشوهرم زندگی کنیم ولی من زندگی اونجا رو دوست ندارم و نمی خوام زندگی وابسته ای رو داشته باشم. تا الآن هم کلی کار کردم که وابسته نباشیم و حتی با دانشجو بودنم سرکار میرم و عملا دست شوهرم بعد تموم شدن پول تو جیبی باباش تو جیب منه. همیشه به عنوان قرض ازم پول می گیره ولی خبری از برگردوندنش بهم نیست. خواستم بدونم چطور میتونم شوهرم رو مجبور کنم بره سرکار؟ یا خونه مناسب تهیه کنه؟ آیا میتونم با این شرایط درخواست نفقه در شان کنم؟ آیا میتونم اعلام عسر و حرج کنم و از همسرم جدا بشم؟ چون واقعا از این شرایط، از اینکه شوهرم مسئولیت پذیر نیست و برای زندگی تلاشی نمی کنه، خسته شدم. من علاقه ای به زندگی ذلت بار ندارم. متشکرم

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام می توانید تقاضای نفقه نمایید.در صورت عدم پرداخت می توانید تقاضای طلاق نمایید.
      در صورتی که در عقدنامه حق تعیین مسکن با زوج باشد هر مکان که ایشان معرفی کنند ملکف به تمکین هستید.

      • تهامی
        تهامی

        از پاسخگویی اتان بسیار متشکرم. اگه خونه ای که همسر معرفی کنه در شان خانم نباشه. باز هم خانم مجبور به تمکین هست؟ مثلا دقیقا اتاق ۳*۴ مجردی اش در خانه پدرش که حتی آشپزخانه و یا سرویس بهداشتی جداگانه هم نتوان برای آن تصور کرد و یا خانه بسیار قدیمی و فرسوده که خانم از زندگی در آنجا دچار ترس باشد؟

        • ره جویان عدالت
          ره جویان عدالت

          سلام . از طریق شورا ی حل اختلاف تامین دلیل کنید تا نظر کارشناسی اخذ شود

  • کاربر
    کاربر

    با سلام ، تشکر از سایت خوبتان ، همسر من خرجی خانه و مخارج فرزندمان را نمی دهد و من از بیمه بیکاری که میگیرم مخارج را با زحمت پرداخت میکنم ولی شوهرم اقساط وامی که من و مادرم ضامن شده ایم را هم نمی دهد و میگه دلم نمیخواد قسط بدهم ، میخواستم بدونم اگر تقاضای نفقه کنم ، دادگاه چه رایی می دهد و آیا می توانم اینطوری هزینه زندگی را قبل از اینکه حقوقش را به حسابش واریز کنند با شکایت من به حساب من واریز کنند زیرا میدونم اگر قاضی هم رای به پرداخت نفقه بدهند باز این آقا نفقه ای پرداخت نمیکند و من هم واقعا از عهده مخارج زندگی و فرزندم بر نمی آیم ….. پیشاپیش از پاسخگوییتون متشکرم

  • فاطمه
    فاطمه

    با سلام خسته نباشید
    شوهرم منو از خونه انداخته بیرون رفتم برای نفقه شکایت کردم ۸ ماهه سرکار نمیره و خرج منو بچمو پدرم میداد و الانم که انداخته بیرون خونه پدرمم میتونم نفقه خودم و بچمو بگیرم ازش؟؟
    جهیزیه و سیسمونی بچم هم با خانوادش جمع کردن بردن
    شکایت کرده ازم بابت عدم تمکین

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام بله می توانید مطالبه نفقه خود و فرزند را نمایید . برای استرداد جهزیه و سیسمونی هم می توانید دادخواست بدهید.

  • رضایی
    رضایی

    آیا اگر در طول زندگی مشترک زوجه نصف اجاره آپارتمان را کمک همسرش پرداخت کند
    بعدها میتواند آنرا مطالبه نماید ؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام پاسخ به شما نیاز به پاسخ به سوالات بیشتر است .

  • parizad
    parizad

    باسلام و خسته نباشین برای اجرای حکم نفقه چقدر هزینه و زمان میبره؟ رای صادر شده فقط باید بره برای اجرای حکم

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام هزینه اجرای احکام مالی نیم عشر دولتی است و زمان تقریبی آن دو ماه.

  • محمود
    محمود

    سلام پسرمن چهار ساله عقد کرده ، دوسال پیش خانه اجاره کرد ، تجهیز کرد ،دادگاه هم تایید کرد ولی خانمش تمکین نکرد ، الان بعدازدوسال خانمش هم تقاضای مهریه کرده هم نفقه وهم طلاق چون پسرم سال بعد خانه راتحویل دادچون قادر به پرداخت رهن مجدد بامبلغ بالاتر نبود، مدت دوماه هم هست بیکارشده ولیمه هم نیست ، دراین شرایط برای نفقه وتقاضای طلاق همسرش چکاربایدبکند ، تاکنون هم همسرش تمکین نکرده

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام در صورت داشتن حکم تمکین و نشوز ایشان نفقه به ایشان تعلق نمی گیرد برای درخواست زوجه باید دلیل موجهه ارایه نماید.

  • نسترن
    نسترن

    سلام و عرض ادب
    بنده پنج ساله ازدواج کردم، شوهرم خیانت خودشو به عنوان این که اطلاعاتی بوده و بخاطر کم کاریش می خواستن بین من و خودش جدایی بندازن ،توجیح کرده، این توجیح هاشو داخل دفتر با دست خط خودش نوشته و حتی صداشو هم دارم، و گفته ۶ ماه بعد ازدواج وارد این سیستم شدم، الان بنده درخواست مهریه دادم دقیقاا همون سال که وارد سیستم شده ملکاشو به نام داداشش زده، می تونم تو قسمت دادخواست مهریه این موضوع هم عنوان کنم؟؟
    و داخل نوشته هاش اشاره به این که می خوام ازت جدا بشم هم کرده، می تونم با این نوشته هم بگم که این اقا از اول ازدواج تو فکر طلاق من بوده و بخاطر فرار از مهریه خودش درخواست طلاق نمی داده!؟؟
    ممنون می شم بابت وقتی که واسم می ذارید و راهنمایی که می کنید، سپاس

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام ، شما بدون ذکر موارد فوق میتوانید مهریه خود را مطالبه کنید ، و نیازی به بیان آنها نیست ، با توجه به اینکه انتقال اموال همسرتان قبل از اقدام شما صورت گرفته ، امکان شکایت بر علیه همسرتان ( به عنوان معامله فرار از دین ) وجود ندارد

  • الینا
    الینا

    سلام .خسته نباشید .پرونده طلاق من از سوی قاضی رد شده .میخواستم ببینم آیا رد طلاق باعث میشه که به من نفقه طعلق میگیره یانه

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام پرداخت نفقه به تمکین یا عدم تمکین زوجه مرتبط است ربطی به طلاق ندارد

  • محسن
    محسن

    دادخواست تمکینم به علت مبتلا بودن به بیماری اچ پی وی رد شده و کارشناس نفقه رو اعتراض زدم الان اولین کارشناس باهام تماس گرفته،من ماهیانه ۳۰۰ پرداخت کردم الان اگه به کارشناس بگم سر این مبلغ توافق کردیم باز هم باید مابه تفاوت رو پرداخت کنم؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      میزان نفقه را کارشناس تعیین و مابه التفاوت باید پرداخت گردد مگر اینکه توافق در مورد میزان آن در رای دادگاه یا در توافق محضری ذکر شده باشد.

  • وحید
    وحید

    سلام و عرض ادب
    بنده در سال ۹۹ ازدواج کردم
    شش ماه است که پدر همسرم بخاطر شرایط شغلی من اجازه دیدار نمیدهد
    ۶ ماه بدون ملاقات و رابطه در حد مجازی بوده و دوری از هر گونه صحبت و دیدار
    الان همسرم برای نفقه شکایت کرده و از تاریخ عقد تا الان ۱۳ میلیون نفقه میخواد
    قابل ذکر است که مبالغی نزیدک به ده میلیون کارت به کارت و نقدی پرداخت کردم. اما ۱۳ میلیون نفقه اومده
    شرایط اقدام من به چه صورت است ؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام فیش های واریزی را به دادگاه ارائه دهید

  • لیلا
    لیلا

    سلام
    من دو ماه که همسرم من رو آورده گذاشته خونه پدرم هیچ پولی هم بهم نداده و دنبالم هم نیومده اگر تا شش ماه مهریه و نفقه رو درخواست نکنم میتونم ازش جدا بشم الان فقط از ثبت اسناد درخواست توقیف اموال و مسدودی کارت های بانکی شو گرفتم و برای مهریه و نفقه اقدام نکردم لطفاً راهنمایی کنید اگر اون زودتر درخواست تمکین بده من دیگه نمیتونم نفقه این چند کاره رو بگیرم یا میتونم .ممنونم از شما

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام برای دادخواست طلاق نیاز به انجام یک سری کار حقوقی است که بهتر است انجام بدهید مانند مطالبه نفقه بنابراین با مشاوران ما در تماس باشید

  • مریم
    مریم

    سلام به من گفتن برین سایت سرچ کنین واسه نوبت گیری مشاوره نفقه ، ولی نمیتونم پیدا کنم و باید چیکار کنم؟؟ وکیلم گفته دو‌جلسه مشاوره داری ولی متاسفانه خوب راهنمایی نمیکنن
    میشه بگین باید چیکار کنم

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      ما چیزی به نام
      مشاوره نفقه نداریم
      بلکه شما نوبت دهی مشاوره طلاق را باید جستجو نمایید

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام.می توانیدبامدارک برای مشاوره حصوری تشریف بیاورید

  • asiyeh eskandari
    asiyeh eskandari

    سلام همسر من بیماری دو قطبی داشتن قبل از ازدواج به من نگفتن حالا بعد از چندین سال بیماری و بیکاری و بی عاری ایشان میخواهم طلاق بگیرم آیا مهریه رو میتونم بگیرم از ایشون و یه سوال دیگه ایشون نزدیک ۵ سال هیچ پولی برا خرج خودم که شامل البسه و غیره میشه پرداخت نکردن آیا میتونم نفقه بگیرم و سوال آخر حق حضانت فرزندانم را دارد؟؟؟؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      بله ،مهریه و نفقه قابل مطالبه است

ثبت پرسش

شما می توانید از این بخش سوال خود را ثبت کنید و در کمترین زمان پاسخ مناسب را از طریق ایمیل دریافت کنید.

مشاوره حضوری

از طریق این بخش شما می توانید قرار مشاوره حضوری خود را ثبت و در زمان مشخص شده مشاوره حضوری دریافت کنید.

مشاوره تلفنی

درصورتی که نیاز به مشاوره تلفنی دارید از این بخش اقدام کنید و با وکلای پایه یک دادگستری تلفنی صحبت کنید.


برچسب‌ها : / /

  مشاوره تلفنی رایگان