چگونه دادخواست تخلیه مطرح نماییم ؟

سوال کاربر با سلام . ما دارای یک مغازه ای هستیم که پدربزرگ مادری ام در سال ۵۷ آنرا برای مدت ۲ سال اجاره رسمی داده است . مستاجر همچنان داخل مغازه است . پدربزرگم در سال ۷۶ فوت نمود و این مغازه به مادر من رسید ماهم برای بیرون کردن آن تا حالا کاری انجام ندادیم . فقط پارسال من یک مبایعه نامه نوشتم و مغازه را از کل وراث پدربزرگم بعنوان خریدار خریدم و سند ۶ دانگ آن را هم گرفتم . حالا میخواستم ببینم برای بیرون کردن مستاجر با توجه به اینکه مشمول قانون روابط موجر مستاجر سال ۵۶ میشود ، مادرم اقدام بکند بهتر است ( باتوجه به اینکه یک تقسیم نامه دست نویس دارند که در آن پدربزرگم آن ملک را به مادر من داده است ) ویا اینکه من بعنوان مالک جدید و سند دار اقدام بکنم و دادخواست تخلیه بدم . من از چند نفری که پرسیدم میگن من اقدام بکنم بهتره .. اما این سوال برای من پیش میاد که طبق قانون ۵۶ چطور مالک اصلی که شخصا ملک را اجاره داده به این راحتی نمیتواند طرف را بیرون کند ولی منی که تازه آمدم و ملک را خریدم میتوانم ؟؟؟ قاضی نمیتواند بگوید که تو که مستاجر داخل مغازه را دیده بودی و با علم به موضوع که مستاجر سال ۵۷ است مغازه را خریدی ؟؟؟ اگر راهنماییم کنید ممنون میشوم

۱۲ خرداد ۱۳۹۹
  • موجر
  • تخلیه
  • انقضای مدت
  • اجرت المثل
  • جواب کارشناس
    حسن کربلایی حسنی / Hasani

    با سلام خریدار یا ورثه قائم مقام مالک سابق می باشند و کلیه تعهدات و رابطه با مستاجر به این اشخاص منتقل می شود شما هم اگر مالک رسمی (دارای سند مالکیت )می باشید باید با لحاظ یکی از اسباب قانونی(مطابق قانون روابط موجر و مستاجر سال 56)دادخواست تخلیه را تقدیم دادگاه نمایید .

    ۱۲ خرداد ۱۳۹۹
    چنانچه نیاز به مشاوره تلفنی داشته و یا میخواهید وکالت پرونده شمارا برعهده بگیریم،‌با شماره 02171333400 تماس حاصل نمایید.
      مشاوره تلفنی رایگان