وکیل مالیات

5/5 - (17 امتیاز)

جهت مشاره تلفنی رایگان و درخواست وکیل حقوقی با شماره زیر تماس بگیرید


71333400 - (021) { سی خط ویژه }

وکیل مالیات

پیچیدگی و متعدد بودن مقررات مالیاتی، موجب سردرگمی اشخاص می‌شود و شناخت این امر که جرم مالیاتی صورت پذیرفته‌شده است یا نه و فرد مرتکب، چه اقداماتی می‌بایست انجام دهد و جریان دادرسی و رسیدگی آن به چه شیوه‌ای می‌باشد، از وکیل مالیات می‌بایست مدد گرفت و کار را به ایشان سپرد که دشواری‌ها و پیچیدگی مسیر را شخص تحمل نکند .گروه ره جویان عدالت با بهره مندی ازوکلای مجرب مالیاتی در خصوص طرح و دفاع از کلیه دعاوی مالیاتی، از جمله مالیات بر ارث ، مالیات بر درآمد ، مالیات بر ارزش افزوده، ، مالیات بر اشخاص حقیقی و حقوقی ، مالیات بر سرقفلی، مالیات بر نقل و انتقال املاک و غیره به شما عزیزان در داخل و خارج از کشور ارائه خدمت می نماید.

وکیل مالیات
برای استفاده از خدمات مشاوره مالیاتی ، وکیل مالیات و طرح و یا دفاع از حقوق مالیاتی خود در مراجع ذیصلاح با گروه وکلای ره جویان عدالت تماس حاصل نمایید تا از مشاوره مالیاتی تلفنی ، مشاوره مالیاتی آنلاین و مشاوره مالیاتی حضوری بهره مند شوید.

 مالیات چیست ؟

مالیات مبلغی است که دولت از اشخاص ، شرکت ها و موسسات بر اساس قانون برای تقویت عمومی حکومت و تامین مخارج عامه دریافت می دارد. مالیات به عنوان اصلی ترین ابزار کسب درآمد برای دولت ها جهت دستیابی به تهداف اقتصادی و اجتماعی مطرح است و از طرف دیگر به عنوان ابزار کنترل دولت ها بر اقتصاد به شمار می رود و دولت ها می توانند از مالیات به عنوان ابزار سیاست گذاری اقتصادی نیز استفاده نمایند. لذا در این زمینه قوانین و مقرراتی را برای افراد و موسسات و شرکتها وضع نموده چرا که میزان وصول مالیات، امروزه بنحوی است که طرق دریافت آن نه تنها موجب تغییر درآمد سالانه است بلکه روابط مالی و اقتصادی افراد را تحت تأثیر خود قرار می دهد. مالیات دو نوع است مستقیم و غیرمستقیم، مالیات مستقیم مانند مالیات بر ارث و نقل و انتقالات بلاعوض ، مالیات بردارایی و مالیات بردرآمد و مالیات غیرمستقیم مانند حقوق و عوارض گمرکی، مالیات بر معاملات و مالیات بر مصرف و ارزش افزوده، که هر کدام از آنها قوانین و مقررات خاص خود را دارند.

جرائم مالیاتی

جرائم مالیاتی یکی از تخلف شایع حقوق کیفری مالی است و هنگامی رخ می دهد که بعضی از افراد در آشکار کردن اشتغال یا در آمد و یا هردوی آنها به موسسات مالیاتی قصور می ورزند و یا به وظایف قانونی خود عمل نمی نمایند. جرائم مالیاتی ممکن است طیف گسترده ای از تخلفات و جرایم را در برگیرد ، نظیر تاخیر در تسلیم اظهارنامه ، تاخیر یا عدم پرداخت مالیات ، قصور در اعلام در آمد یا معاملات مشمول مالیات و اظهار خلاف واقع در اعلام مالیات یا بی مبالاتی به قصد تقلب ، گواهی کذب یا تبانی به قصد تقلب

 ترفند مالیاتی 

بدون شک در هر جامعه ای دو دسته از مودیان مالیاتی وجو دارد ، عده ای که به وظایف خود آشنا هستند و مالیات را به موقع و به میزان قانونی شان پرداخت می کنند و عده ای که یا از پرداخت مالیات تعیین شده امتناع می ورزند و یا با انجام اعمال فریب کارانه از پرداخت مالیات واقعی شانه خالی می کنند و مالیات کمتری به خزانه دولت واریز می نمایند . این افراد مرتکب فرار مالیاتی می شوند لذا می بایست با ایجاد یک سیاست جنایی کارآمد از ارتکاب چنین اعمالی جلوگیری گردد. بنابراین بررسی جرایم و روش های پیشگیری و مقابله با آن می تواند نقش ارزنده ای در تمکین مالیاتی و تحول اقتصادی داشته باشد . نمونه های از جرایم مالیاتی را می توان به شرح ذیل بیان نمود. از بعد سیاست جنایی قانون گذار ایران در قانون مالیاتهای مستقیم به بیان مصادیقی از جرایم مالیاتی ،و تخلفات مرتبط با آن پرداخته و ضمانت های کیفری حداقلی در قبال آن پیش بینی نموده است . در اصلاحیه قانون مالیاتهای مستقیم با جرم انگاری صریح جرائم مالیاتی و پیش بینی مجازات حبس برای مرتکبین آن سیاست کیفری سختگیرانه تری اتخاذ شده است.

مراجع ذی صلاح جرائم مالیاتی

در آیین دادرسی مالیاتی دو دسته مرجع پیش‌بینی شده است که عبارتند از مرجع شبه قضایی اداری و مرجع نظارتی.
مرجع شبه قضایی اداری به حل اختلافات بین مؤدیان مالیاتی و سازمان امور مالیاتی می‌پردازد، مثل مراجع حل اختلاف بدوی و تجدیدنظر و شورای عالی مالیاتی (مواد ۲۴۴ الی ۲۶۰ قانون مالیات‌های مستقیم)؛
مرجع نظارتی به ‌نوعی کنترل از درون سازمان صورت می‌گیرد و به نظارت بر رفتار کارکنان و کشف و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان می‌پردازد مثل هیئت عالی انتظامی مالیاتی و دادستانی انتظامی مالیاتی (مواد ۲۶۱ الی ۲۷۰ قانون مالیات‌های مستقیم)؛ اما در خصوص جرائم مالیاتی که جرم تلقی می‌شوند و رسیدگی در دادگاه را می‌طلبد با توجه به اصلاحات قانون مالیات‌های مستقیم مصوب ۹۴ دادگاه ویژه جرائم مالیاتی پیش‌بینی‌شده است؛ که در کنار سازمان طرح جامع مالیاتی (برای دستیابی به اطلاعات مالیاتی) از دستاوردهای این اصلاحات می‌باشد.

ویژگی های وکیل مالیات

وکیل مالیات دارای مدرک تحصیلی در رشته های مالی و اقتصاد ، مسلط بر نحوه استفاده از قوانین مالیاتی به همراه تمامی تبصره ها و بخشنامه ها ، تسلط کافی بر قوانین بیمه تامین اجتماعی ، حضور روزانه در اداره دارایی و هیات های مختلف می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت پرسش

شما می توانید از این بخش سوال خود را ثبت کنید و در کمترین زمان پاسخ مناسب را از طریق ایمیل دریافت کنید.

مشاوره حضوری

از طریق این بخش شما می توانید قرار مشاوره حضوری خود را ثبت و در زمان مشخص شده مشاوره حضوری دریافت کنید.

مشاوره تلفنی

درصورتی که نیاز به مشاوره تلفنی دارید از این بخش اقدام کنید و با وکلای پایه یک دادگستری تلفنی صحبت کنید.



  مشاوره تلفنی رایگان