شرب خمر

4.2/5 - (37 امتیاز)

جهت مشاره تلفنی رایگان و درخواست وکیل کیفری با شماره زیر تماس بگیرید


71333400 - (021) { سی خط ویژه }

شرب خمر یا مصرف مشروبات الکلی که در اصطلاح عام به شراب خواری نیز معروف است، از دو کلمه شرب و خمر تشکیل شده است، آنچنان که واضح است شرب؛ که نوشیدن را مدنظر دارد و خمر نیز در لغت به مایعی گویند که مستی آور باشد و بنابراین شرب خمر به استعمال و نوشیدن مشروبات الکی (بدان لحاظ که سُکرآور هستند) را گویند.

علی ایحال بین شرابی که از انگور گرفته می شود و نبیذ که از خرما گرفته می شود و نقیع که از کشمش گرفته می شود و میزر که از جو گرفته می شود و حتی شرابی که از ارزن یا گندم گرفته می شود تفاوتی نیست و همه آنها چون مستی آور هستند، خمر محسوب می گردند .
آب جو آنطور که در بالا بیان شد در حکم مشروبات الکی است و حتی اگر مست کننده نباشد، نوشیدن آن موجب حد است و حد مصرف «مسکر» ۸۰ ضربه تازیانه (شلاق) است .

درباره شرب خمر

نکته ای که باید در نظر داشت هرچند در عنوان بحث، شرب و نوشیدن همواره مورد تاکید است ولیکن تزریق و تدخین مشروبات الکلی نیز موجب حد است، بنابراین صرفاً نوشیدن و خوردن این مسکرات شرب خمر محسوب نمی شود.

اثبات جرم شرب خمر

شرب خمر به ۳ طریق قابل اثبات است :
اول: اقرار
دوم: شهادت
سوم: علم قاضی
اقرار : باید توجه نمود که مصرف کننده مشروبات باید بالغ، قاصد و مختار باشد و نیز به حکم و موضوع شرب خمر جاهل نباشد والّا حدی بر او جاری نمی شود. در رأی اصراری شماره ۱۴ مورخ ۵/۸/۱۳۷۷ هیأت عمومی دیوان عالی کشور جهل حکم را نسبت به موضوع مورد پذیرش قرار می گیرد.
در جهل موضوعی، حتی اگر مرتکب به حکم قضیه آگاه باشد امّا ممکن است نداند عملی که مرتکب شده است چه مجازاتی دارد ادعای جهل، زمانی مورد پذیرش قرار می گیرد که خلافش ثابت نشده باشد. اقرار آنچنان که در ماده ۱۶۴ قانون مجازات مصوب ۱۳۹۲ بیان شده است؛ به معنای « اخبار شخصی به ارتکاب جرم از جانب خود است» و اقرار باید با لفظ یا نوشتن باشد و در صورت تعذر، با فعل حتی با اشاره انجام باشد و در هر صورت باید روشن و بدون ابهام باشد و نیز طبق ماده ۱۶۷ قانون مذکور اقرار باید منجز باشد و اقرار کننده طبق ماده ۱۶۸ قانون مذکور باید عاقل، بالغ ، قاصد و مختار باشد و اقرار تحت اکراه و شکنجه و یا اذیت و آزار روحی و یا جسمی، فاقد ارزش و اعتبار است و دادگاه مکلف است از متهم تحقیق مجدد کند.
اقرار شخص سفیه و شخص ورشکسته نسبت به امور کیفری نافذ و درست است. توجهاً به اینکه اقرار شاه ادله است ، وقتی اقرار توسط متهم انجام شد دیگر نوبت به ادله دیگر نمی رسد و البته طبق، بند ب، ماده ۱۷۲ قانون مجازات اسلامی در شرب خمر ۲ بار اقرار، آن هم مکتوب در پرونده مضبوط باشد. البته، انکار بعد از اقرار مسموع نیست.

شرب خمر
شهادت : اگر راه اثبات شرب خمر شهادت باشد فقط با شهادت ۲ مرد عادل ثابت می شود و باید توجه کرد که شاهد باید بالغ، عاقل، باایمان، باطهارت مولد، عادل عام وجود انتفاع مشخص برای شاهد یا رفع ضرر از وی، عدم وجود دشمنی دنیوی بین شاهد و طرفین دعوا، عدم اشتغال به تکدی گری و ولگردی.
علم قاضی : در ثابت شدن مصرف مشروبات الکی از علم قاضی به عنوان یکی از دلایل اثبات بزه ذکر نمی شود و لیکن از اطلاق مواد ۲۱۱ و ۲۱۲ قانون مجازات اسلامی می توان چنین برداشت نمود که علم قاضی که یکی از دلایل اثبات جرم است که به جرم خاصی اختصاصی ندارد و بنابراین شامل تعزیرات نیز می شود و فقهای اسلامی مانند روح اله خمینی در تحریر الوسیله، دلیل بودن علم قاضی را در همه جرایم پذیرفته اند.

مجازات شرب خمر

در قوانین جدید، در قانون مجازات اسلامی ۱۳۹۲ قسمت حدود؛ مواد ۲۶۴ و ۲۶۵ و ۲۶۶ و نیز در ماده ۷۰۱ و ۷۰۴ از کتاب پنجم ۲۶۶ تعزیرات و مجازات های بازدارنده مصوب ۱۳۷۵ را به مجازات و تنبیه مصرف کنندگان مشروبات الکلی اختصاص داده است .
آنچنان که ماده ۲۶۴ قانون اخیرالذکر مصرف مسکر از قبیل خوردن ، تزریق و تدخین چه کم و چه زیاد یا مایع، مست کند یا نکند، خالص باشد یا مخلوط به گونه ای که آنرا از مسکر بودن خارج نکند موجب حد است.در تبصره: خوردن آبجو (فقاع) را نیز اگر مستی هم نیاورد موجب حد می داند و در ماده ۲۶۵ حد مصرف مسکرات را ۸۰ ضربه تازیانه تعیین می نماید.
در ماده ۷۰۱ استعمال مشروبات در اماکن و معابر را اگر با تجاهر و علنی باشد را علاوه بر اجرای حد شرعی شرب خمر به حبس از ۲ ماه تا ۶ ماه حبس تعزیری تعیین نموده است و در ماده ۷۰۴ تأسیس مکان هایی برای مصرف مشروبات الکلی و دعوت مردم به آن مکان ۳ ماه تا ۲ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق یا از یک میلیون و پانصد هزار ریال تا ۱۲ میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم می نماید و اگر هر دو مورد را مرتکب شود (یعنی هم مکان تأسیس نماید و هم مردم را دعوت به آن مکان جهت مصرف مشروبات نماید) به حداکثر مجازات محکوم میشود .

جریمه نقدی در شرب خمر

آنطورکه واضح است مجازات اصلی شرب خمر حد است که آن ۸۰ ضربه تازیانه است و مصرف علنی و در معابر مشروبات را نیز علاوه بر حد به ۲ ماه تا ۶ ماه زندان تعیین نموده است ولیکن در ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی (اصلاحی ۲۲/۸/۱۳۸۷ ) هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قرار دهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قرار دهد، به حبس از ۶ ماه تا یک سال زندان تعیین و تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرف (تجاری) کالای یاد شده محکوم می شود و نیز در ماده ۷۰۳ (اصلاحی ۲۲/۸/۱۳۷۸) وارد نمودن مشروبات الکلی به کشور قاچاق محسوب می شود واردکننده صرفنظر از میزان آن به ۶ ماه تا ۵ سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان ده برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای مذکور محکوم می شود و نیز در ماده ۷۰۴ قانون مذکور: « دایر نمودن محلی برای استعمال مشروبات الکلی و یا دعوت مردم به آنجا، از ۳ ماه تا ۲ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق و یا از یک میلیون و پانصد هزار ریال تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی یا هر دوی آنها محکوم خواهد شد ». …

احکام شرب خمر

علمای دین اسلام برای حکم به حرمت و نجاست شراب به ۴ دلیل شرعی از جمله : قرآن کریم ، سنت ، عقل ، اجماع ، استناد نموده اند.

در آیات نورانی قرآن مجید در آیه ۲۱۹ سوره بقره آنجا که خدا می فرماید؛ «…….. يَسْئَلُونَکَ عَنِ الْخَمْرِ وَ الْمَيْسِرِ قُلْ فيهِما إِثْمٌ کَبيرٌ……» یعنی؛ …… از تو حکم شراب و قمار را می پرسند بگو در آن دو گناهی بسیار بزرگ است و مافعی نیز برای مردم به همراه دارد، ولیکن ضرر آن دو بیش از منافع صوری آنها است .
در آیه فوق اعلام نموده است که در شرب خمر اثم (گناه) کبیر و بزرگ نهفته است و در آیه ، اعراف : «…… يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْخَمْرُ وَ الْمَيْسِرُ وَ الْأَنْصابُ وَ الْأَزْلامُ رِجْسٌ مِنْ عَمَلِ الشَّيْطانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ »…..

در آیه مذکور شراب را رجس یعنی نجاست و کثافت و به معنای صفتی که در شخص ایجاد تنفر و دوری طبع انسان از آن می شود است. پس دلیل اصلی درخصوص نجاست شراب، روایات است. و توجهاً به اینکه نوشیدن مشروبات الکلی باعث دشمنی و کینه است چون باعث از کار افتادن عقل می شود و خشم و شهوت را به قدری تشدید می نماید که چنین شخصی به هر جنایتی دست می زند و هر کار بدی در نظرش درست جلو می کند و نیز باعث از بین رفتن یاد خدا می گردد .

روایات در خصوص شرب خمر

روایت اول: که در کتاب، کافی جلد ۶ بیان شده است: این بصیر از امام باقر (ع) یا امام صادق (ع) روایت نموده است که؛ « خدای تعالی برای معصیت خانه ای و صندوقی قرار داده است و برای آن دری ساخته است و آنرا قفل نموده و بر آن قفل کلیدی است و آن شراب است »
امام صادق فرمود : رسول خدا (ص) فرمودند: شراب سرمنشاء همه گناهان است .
و نیز ایشان می فرمایند: « ملعون است کسی که کنار سفره ای بنشیند که در آن شراب نوشیده شود» عقل و خرد انسان نیز مشروبات الکلی را ضررهای طبیعی اخلاقی یا عقلی فراوانی دارد منع می کند. آنچنان که مصرف مشروبات اختلالات شدیدی را در معده ، روده ، کبد، شش، سلسله اعصاب، شرایین قلب و قوای بینایی و چشایی پدید می آورد و مضرات اخلاقی آن، ناسزاگویی و فاش نمودن اسرار خود و دیگران، ارتکاب جنایت، هتک حرمت و تجاوز به نوامیس خود و دیگران و زیر پا گذاشتن مقدسات است.
مصرف بسیار کم مشروبات الکلی نیز جایز نیست و حرام است و آنچنان که امام صادق (ع) از قول رسول خدا (ص) فرمودند: «هر مست کننده ایی حرام است. کسی پرسید: حتی یک جرعه؟ ایشان فرمودند: بله »

در صورتیکه نیاز به مشاوره دارید میتوانید به صورت رایگان مورد حقوقی خود را از طریق شماره تماس ۰۲۱۷۷۹۴۷۲۶۴ با همکاران ما مطرح کنید و یا در صورت تمایل به مشاوره حضوری با مراجعه به سایت در قسمت قرار مشاوره ، زمان مشاوره خود را ثبت کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و قرار مشاوره شما را قطعی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • حسین
    حسین

    با سلام
    اینجانب برای افزایش وزن در هنگام تمرین حدود یک ماه از قرص مخمر(با تحقیق در سایت های تغذیه مجاز به علت ویتامین ب) بصورت محلول در اب یا ابمیوه یا دلستر استفاده میکردم چون طعم خوشایندی نداشت.در یک بازرسی از ماشین مقدار باقیمانده از هفته قبل( کمتر از یک لیتر)را به عنوان مشکوک به مشروبات ضبط شد و تشکیل پرونده شد و در تست درصد کمی الکل ثبت شده .چگونه میتونم جهل و عدم سوء نیت خودم رو ثابت کنم چون به لحاظ ابرو باز شدن همچین پرونده ای خیلی برام خیلی سنگینه.

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام در این خصوص حضوراً جهت مشاوره تشریف بیاورید.

  • رضا
    رضا

    سلام من در سره کارم تشنه ام بود یه بطری که بنظر آب میومد به سر کشیدم متاسفانه نگو که داخل بطری آب الکل ضدعفونی کننده بود مسموم شدم و چون ناخوش بودم در اون حال از طرف مامورین که پرونده آورده بودن امضا کردم که بله من مشروب خوردم و تست هم ۱۳۶دصدنشون داده ،از طرف دادگاه ۳۰میلیون قرار صادر کردن ،قراره چه حکمی بدن؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام
      اگر جهل شما به الکل بودن محتویات بطری اثبات شود تبرئه میشوید والا محکوم به شلاق حدی(هشتاد ضربه شلاق) خواهید شد.

  • محمد
    محمد

    سلام منو دوستم ب اتهام شرب خمر از ماشین من گرفتن حدود ۲۰۰ سی سی الکل بوده تو ماشین از دوستم منفی بوده از من ۵درصد مثبت نشون داد تو دادگاه گفتم پنبه الکلی گزاشتم چ حکمی صادر میکنن؟ آیا شلاق و زندان ؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام شرب خمر حکم زندان ندارد و اگر قاضی دادگاه به این علم برسد که شما چنین فعلی را انجام داده اید حکم شلاق صاد می شود.

  • Ali abc
    Ali abc

    سلام بنده رو ب جرم شرب خمر گرفتن و ماشینم رو خوابوندن
    در داسرا و دادگاه اقرار کردم و ابراز پشیمونی و توبه کردم
    قاضی گفت یک توبه نامه ای رو امضا کنم و تمام
    ولی دوستم در شرایط کاملا مشابه هفت میلیون جریمه شد
    جفتمون هم برای بار اول ب این جرم دستگیر شدیم
    میخواستم بدونم آیا این حد از جریمه نقدی ممکن هستش؟؟؟چون در هیچکدوم از توضیحاتتون این حجم از جریمه مالی رو ندیدم
    خیلی ممنون از لطفتون

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام
      احتمالا اتهام دوست شما متفاوت از اتهام شما بوده است. مثلا اتهام حمل و نگهداری مشروبات الکلی.

  • Danial
    Danial

    با سلام
    هنگام خروج از یکی از پارک های تهران با پلیس راهور مواجه شدم ایشان امر به تست الکل کردن و بنده دو بار در دستگاه تست دادم ولی منفی بود،به اصرار گفتن که شما مجددا تست بده که ندادم و گفتن برای تست خون به پزشکی قانونی برویم که رفتیم و اونجا تست خون نداشتن و گفتن مجددا در دستگاه دیگری فوت کن که من شک کردم و تست ندادم،در نامه بنده زدن امتناع از تست دادن
    و ماشین را بلاخره بردن پارکینگ
    البته بنده هیچکدام از اجبار هارا قبول نکردم و چیزی را امضا نکردم به جز اقرار به اینکه چیزی نخورده ام
    به بنده گفتن باید بروم دادسرا و وثیقه یا سند بگذارم
    ۱-خواستم ببینم در صورت نداشتن وثیقه و سند آیا فیش حقوقی به جهت ترخیص ماشین قبول میکنند؟
    ۲-آیا قاضی بنده را تبرعه میکند یا با توجه به نامه ی امتناع از تست دادن ممکن است تصمیم دیگری بگیرد؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام
      در خصوص نتیجه پرونده و نظر قاضی محترم امکان اظهارنظر فعلا وجود ندارد.
      ولیکن پس از صدور قرار تامین و اخذ کفالت یا وثیقه احتمالا دستور ترخیص خودروی شما صادر می شود.

  • اکبری
    اکبری

    سلام من و چند نفر دیگه از دوستام تو خونه بودیم اومدن ریختن مارو گرفتن و بعد ما تست الکل ندادیم ولی تو خونه ۳لیتر مشروب گرفتن مارو بردن پیش قاضی بازم من اقرار نکردم ولی وقتی که حکم اومد نوشته بود که هرچند از خوردن انکار کردم ولی بخاطر اینکه اونجا مشروب بوده و تست الکل هم ندادیم مارو محکوم کرد اعتراض زدیم رف تجدید نظر انجام همون رای اولیه رو تایید کرد به نظر شما باید چجوری اینو ثابت کنیم که نخوردیم ممنونم

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام تنها راه حل پرونده اعاده دادرسی می باشد و برای این موضوع حضوراً با وکیل مشورت نمائید .

  • میعاد
    میعاد

    سلام من راهور ازم تست گرفت مثبت شد ولی رفتیم پزشک قانونی زد الکلی یافت نشد ولی پرونده رفت روی پرونده دیگه ام و بار دومم هست ولی تست پزشک قانونی زد درصدی یافت نشد
    ولی قاضی گفت برو ۲۵تومن وصیغه بیار
    راست میگن دفعه سوم اعدام میکنن؟؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام جهت دفاع در پرونده حتما با یک وکیل مشورت نمایید .

  • حامد
    حامد

    سلام من با ماشینم با یه ماشین دیگه تصادف کردممتاسف انه تستم مثبت شد ماشینم تو پارکینگه ماشین دیگه خسارت خورده من رو نزدیک به ۲۲ساعت بازداشت کردن بعد باجواز اومدم بیرون .دفعه اولم هست سابقه ای هم ندارم و اقرار کردم .چه حکمی بهم میدن بیمه خسارت میده راهنمایی فرمائید لطفا

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      سلام شرکت بیمه خسارت وارده را پرداخت می کند و در خصوص جرائم عمومی ارتکابی از موارد تشدید مجازات است شرکت بیمه نیز با توجه به مبالغ پرداختی می تواند به مسبب حادثه رجوع نماید.

  • سعید
    سعید

    سلام جناب من و دوستم داخل ماشین بودیم که مامور امد و یک لیتر مشروب گرفت از ما ولی تست الکل نگرفت .اما اقرار کردیم پیش دادیار که خوردیم حالا چند روز دیگه وقت دادگاه هست باید چیکار کنم مجازاتش چیه هست ؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام مجازات حمل مشروب ۶ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق و جزای نقدی تا ۱۰برابر ارزش تجاری مشروب مذکور است .

  • علیرضا
    علیرضا

    سلام بنده و سه نفر از دوستانم رو به جرم شرب خمر و حمل و نگهداری و تخریب خودرو سازمانی غیر عمدی گرفتن .بنده تو اقرار اول اظهار بی اطلاعی کردم وگردن نگرفتم.ولی تو اقرار دوم و اخرین اقرار بخاطر ماشین رفیقم که ازاد بشه و شرب خمر رو گردن گرفتم. جاهل از حکم بودم واز حمل و نگهداری اظهار بی اطلاعی کردم ولی دادسرا مرا محکوم و به دادگاه ارجا ع دادن ایا راهی هست تبرئه بشم ؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام چنانچه در نزد یک عالم و مرجع دینی اقدام به تنظیم توبه نامه بنمائید و مدرک مذکر را به دادگاه قبل از صدور حکم ارائه کنید ,دادگاه می تواند در خصوص اتهام شرب خمر قرار موقوفی صادر نمائید.

  • حسین
    حسین

    سلام وقتتون بخیر از ماشین من مشروب گرفتن و من نخورده بودم که از من تست الکل بگیرن ماشین من پارکینگه و فرستادن دادسرا جریمه نقدی میشم یا تبرئه؟دفعه اولم بود که گرفتنم.سند ماشینم رو گرو گذاشتم.

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      متاسفانه حمل مشروبات الکی طبق ماده ۷۰۳قانون مجازات اسلامی ۶ماه تا یکسال حبس و تا ۷۴ضربه شلاق و پرداخت جزای نقدی به میزان ۵برابر ارزش عرفی کالای یاد شده محکوم می شود .

  • علیرضا خسروی
    علیرضا خسروی

    باسلام
    بنده ۲ ماه پیش وقتی ماشینم پارک بود یک ماشین که ۳ دختر خانم مست درآن بودند به من زدند و وقتی پیاده شدند اقرار کردند که مستند و با گریه وزاری دل ما را به رحم آوردند که راننده دیگری به جای آنها بنشیند که متاسفانه من قبول کردم .ولی چون افسر ۵۰درصد ۵۰درصد زد ومن طلب باقی خسارتم را خواستم آنها تفره رفتند من اعتراض زدم. می خواستم بدانم من با شاهد میتوانم شرب خمر آنها را ثابت کنم؟چون علنا اعتراف می کردند و همه شنیدند.

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      چون مدتی از ان قضیه گذشته است نمی توانید اثبات نمایید که انها شرب خمر کرده اند ,بلکه شما می توانید تقاضای هیاًت سه نفره نمایید تا ۳کارشناس موضوع را بررسی نمایند و اظهار نظر در خصوص موضوع کنند.

  • محمدرضا
    محمدرضا

    سلام منو جمعه گرفتن من مشروب نخورده بودم دستگاهشون خراب بود من انقدر فوت كردم كه تركيدم اخرشم گفت خوردي منو بردن افسر گفت بگي خوردم بهتره منو خر كرد اونجا امضاء كردم تو دادسرا گردن نگرفتم برام ٢٥ ميليون وثيقه بريدن منم گذاشتم منو بردن اتاق حد رو ديدم كلاس گذاشتن به نظرتون تو دادگاه بگم افسره پرونده گفته بگم خوردم چيكار كنم؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      مسلماً گفتن واقعیت بهتر است و اگر نخورده بودید نباید اقرار به خوردن می گردید ,بهتر این مطلب را به قاضی بگویید,البته ممکن است قاضی ادعای شما را باور نکند و محکوم به شلاق هم می شوید .

  • بهراد
    بهراد

    سلام وقت به خیر
    سوالی که از حضورتون داشتم این هست که چند شب پیش پلیس راهور اتوبان مدارک ماشین رو از خواهر من خواستند با توجه به برخوردی که داشتند جر و بحثی پیش آمد که اینجانب رو به ماشین خود بردند و بهانه ی نداشتن تعادل کیت تست الکل را آوردند که بعد از ۲ بار بازدم که عددی نشان داده نشد کیت دیگری را آوردند و گفتند برای اینکه بتوانی بری باید در این کیت هم بازدم انجام شود با توجه مشکوک شدنم در این خصوص سر باز زدم که من را به کلانتری برده گواهینامه ضبط و ماشین به پارکینگ که در اظهاراتم در کلانتری هم اشاره کردم که شرب خمری انجام نشده می خواستم با توجه به اینکه بنده حکم معلق در خصوص شرب خمر دارم چه کاری باید انجام دهم
    با تشکر از راهنماییتان

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      شما باید در بازرسی نیروی انتظامی و دادسرای نظامی علیه ان مامور شکایت طرح نمائید و سپس در نزد قاضی دفاع مناسبی انجام دهید تا بیگناهی شمااثبات شود .

  • اکبر
    اکبر

    سلام برگ پزشک قانونی من مثبت و ۶۰ درصد بوده ولی من در کلانتری و دادگاه گفتم اسپری لیدوکایین استفاده کردم و مست نبودم حکم چی میشه به نظرتون؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      متأسفانه معمولاً قضات دادسرا دادگاه و حتی تجدیدنظر به تست الکل توجه می کنند و حتی اگر انکار کرده باشید باز محکومتان می کنند ولیکن اگر توبه نامه ای در نزد یک عالم دینی تنظیم و ضمیمه پرونده نمایید احتمال دارد که قاضی پرونده را ببندد.

  • Hadi_hs
    Hadi_hs

    با سلام و خسته نباشید. ماشین من دست دوستم بود و به جرم شرب خمر گرفتنش. تست الکل پلیس راهور گرفت که عدد ۱۴۳ رو نشان میداد. و بردنش کلانتری و مشخصات از دوستم گرفتن که مشخصات الکی داد و ازادش کردن بدون گرفتن هیچ مدرکی از ایشون. و ماشین به پارکینگ رفت. و الان اصلا از دوستم خبری نیست و ادرسی هم ازش ندارم و نمیتونم پیدایش کنم. من هم بی گناهم تکلیف بنده چی هست ایا میتونم بدون حضور ایشون ماشین رو ازاد کنم؟؟ ممنون

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      متاسفانه چون در حین رانندگی ایشان مشروب مصرف کرده است احتمال اینکه قاضی ماشین را ازاد کند بسار کم است مگر اینکه علیه وی به جرم خیانت در امانت شکایت کنید و رونوشتی از ان به دادسرا ارائه کنید و تقاضای ازادی خودرو را بنماید .

  • حمیدرضا
    حمیدرضا

    یه راهکار میخواستم برای اینکه شلاق نخورم و قاضی رو متقاعد کنم که مشروب نخورده بودم

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      با سلام , اصولا اگر شما ۲ بار اقرار نکنید قاضی میتواند شما را تبرئه کنند ولیکن عملا قاضی ها در چنین مواردی به تست الکل اهمیت می دهند و شما را محکوم میکنند و راه حل اصلی این است که یک توبه نامه از عالم دینی قبل از صدور حکم گرفته و ضمیمه پروندتون کنید .

  • حمیدرضا
    حمیدرضا

    امکانش هست که تبرعه بشم؟اگه امکانش هست چجوری میشه؟

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      لطفا سوال را کامل شرح دهید با تشکر .

  • حمیدرضا
    حمیدرضا

    با سلام و خسته نباشید.
    منو درحال رانندگی بخاطر کثیف بودن پلاک گرفتن و ازم تست الکل گرفتن اما توی دستگاه تست پلیس هیچ درصدی نشون نداد فرستادن پزشکی قانونی ۶۴ میلی گرم نشون داد. من بهشون گفتم لیدوکائین به دندانم زدم. اما قبول نکردن، ماشین رو توقیف کردن به پارکینگ فرستادن پرونده تشکیل دادن و فرستادن دادسرا.۱_ میخواستم بدونم چیکار باید بکنم تا نه جریمه نقدی بشم و نه مجازات؟۲_چقدر روند بسته شدن پرونده زمان میبره؟ اگر امکانش هست یه راهکار مناسب بدید که بتونه کمکم کنه. با تشکر فراوان

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      برای شما در دادسرا قرار وثیقه حدود ۳۰ میلیون تومان صادر میشود که میتوانید یا سند ملک یا وجه نقد بسپارید و پس از تفهیم اتهام و اخذ اخرین دفاع با قرار مجرمیت و سپس کیفر خواست به دادگاه ارسال می گردد و دادگاه حکم شلاق صادر میکند .

  • سحر
    سحر

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما وکیل محترم جمعه ساعت ۴ صبح من و همسرم و دوست همسرم و خانومش را به جرم شرب خمر توی ماشین دستگیر و روانه کلانتری و دادسرا کردن تست الکل مثبت بود و تقریبا ۱۲۰۰ سی سی مشروب از ماشین ضبط کردن مامور پلیس برای ما جرم مصرف مشروب و حمل مشروب و دعوا با مامور را گزارش کردن در حالیکه اصلا درگیری وجود نداشت با توجه به اینکه اولین بارمون بوده و اینکه کارکاردولتی و وجهه اجتماعی داریم چه مجازاتی در انتظار ماست؟؟؟نکته مهم اینه که ما در دادسرا به جرممان اقرار کردیم ولی هنوز دادگاه تشکیل نشده ایا در دادگاه باید از اعتراف برگردیم یا نه؟؟؟ایا راهی هست برای ما سوء پیشینه نشه؟؟؟آیا برای ما سوء پیشینه خواهد شد؟؟؟ و اینکه باید چیکار کنیم؟با سپاس فراوان

    • ره جویان عدالت
      ره جویان عدالت

      متاسفانه چون اقرار نمودید و تست الکل هم مثبت بوده است ,تنها راهی که باقی مانده است این است که با مراجعه به نزد مجتهد و عالم دینی توبه نامه تنظیم شود و ضمیمه پرونده شود و البته برای مشاوره بیشتر میتوانید با دفتر تماس بگیرید تا با قاضی سابق دادگستری (مشاور)صحبت نمایید .

ثبت پرسش

شما می توانید از این بخش سوال خود را ثبت کنید و در کمترین زمان پاسخ مناسب را از طریق ایمیل دریافت کنید.

مشاوره حضوری

از طریق این بخش شما می توانید قرار مشاوره حضوری خود را ثبت و در زمان مشخص شده مشاوره حضوری دریافت کنید.

مشاوره تلفنی

درصورتی که نیاز به مشاوره تلفنی دارید از این بخش اقدام کنید و با وکلای پایه یک دادگستری تلفنی صحبت کنید.


برچسب‌ها :

  مشاوره تلفنی رایگان